Associate Consultant

Bedrijf
Focus Orange
Type
Fulltime job
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Business Analytics, Consultancy, Data Science, Operations Research
Vereiste taal
Engels, Nederlands

Omschrijving

Maak jij graag complexe data-analyses en wil je strategische uitdagingen oplossen? Heb je de ambitie om door te groeien bij een jonge ambitieuze organisatie? Lijkt het jou leuk om ondernemingen ondersteunen in het maken van de juiste beslissingen rondom de inzet van hun werknemers? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als Associate Consultant bij Focus Orange ondersteun jij bij klantprojecten over de volle breedte van onze dienstverlening. Je werkt met name voor multinationals aan verschillende uitdagende projecten die kunnen variëren van ‘gender pay gap’ analyses tot het harmoniseren van arbeidsvoorwaarden bij fusies. In deze projecten is het jouw taak de data in te zetten om praktische en begrijpbare oplossingen en adviezen voor de klant te maken. De nadruk van je werkzaamheden ligt op het maken van (kwantitatieve) analyses, het bouwen van (Excel-gebaseerde) tools en modellen en het maken van complexe (arbeidsvoorwaarden)berekeningen, waarvan je je conclusies vervolgens in een presentatie samenvat.. Je werkt samen met onze consultants aan de voorbereiding van (deel)projecten en ondersteunt in projectmanagement.

Bij Focus Orange willen wij jou de kans geven om je breed te ontwikkelen en door te groeien tot consultant. Door direct betrokken te worden in projecten en snel veel verantwoordelijkheid te krijgen ontwikkel jij je analytische, technische en adviesvaardigheden. Daarnaast bouw je sterke inhoudelijke kennis op in verschillende domeinen: Total Rewards, Retirement, Executive Compensation en People Analytics. Naast je werkzaamheden op projecten kan je op tijdelijke basis binnen klantorganisaties in een specifieke HR-rol aan de slag gaan.

Wat bieden wij? 

 • Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

 • Een marktconform salaris.

 • Een open cultuur en ruimte voor initiatief.

 • Doorgroeimogelijkheden naar consultant.

 • Een team van leuke en slimme mensen.

 • Borrels, team uitjes en spontane activiteiten.

Wie zoeken wij? 

 • Je hebt een Master Econometrie, Economie of Business Analytics

 • Je bent excellent met Excel

 • Je hebt sterke sociale en analytische vaardigheden

 • Je bent ondernemend en teamgericht

 • Je hebt de ambitie om door te groeien

Interesse?

Ben je een bijna of pas afgestudeerd in de richting van (Bedrijfs)economie, Business Analytics of Econometrie? Beschik je over sterke sociale en analytische vaardigheden en zoek jij een plek waar je jezelf op hoog tempo kan ontwikkelen? Dan zoeken wij jou!

We nodigen je graag uit op ons kantoor voor een kop koffie zodat je kennis kan maken met onze werkwijze.

LET OP: Dit is een doorlopende vacature die wij twee keer per jaar vullen. Ben je geïnteresseerd en herken je je in het bovenstaande profiel? Neem contact op met recruitment@focusorange.com of bel ons op 020 240 25 10 en informeer naar de eerstvolgende startdatum. Wij kunnen je dan meer vertellen over de vacature en het sollicitatieproces.

Cancel