Corporate Traineeship

Bedrijf
PGGM
Type
Traineeship
Locatie
Zeist
Branche / Vakgebied
Financial services, Retirement & Insurance
Vereiste taal
Engels, Nederlands

Omschrijving

Durf jij de leiding te pakken over jouw eigen Corporate Traineeship?

Jouw rol

Binnen het PGGM Traineeship staat je eigen ontwikkeling centraal, waarbij je via verschillende opdrachten probeert uit te vinden waar jij het beste tot je recht komt. Het PGGM Traineeship kent 3 routes: het Corporate Traineeship, Quant Traineeship en het Investment Traineeship.

Als Corporate Trainee krijg je de kans om in een tweejarig programma veel kennis en ervaring op te doen binnen PGGM. Het Corporate Traineeship is er specifiek op gericht om PGGM in de volle breedte te leren kennen. Tijdens het traineeship werk je aan een reeks opdrachten – een onderzoek, een project of meedraaien op een afdeling – van elk 4 tot 6 maanden zodat je je ‘on the job’ inhoudelijk en breed ontwikkelt. Na je eerste opdracht ga je zelf op zoek naar vervolgopdrachten. Je wordt gestimuleerd om initiatief te nemen, een solide intern netwerk op te bouwen en te ontdekken wat voor jou de beste plek is binnen PGGM. Durf jij de leiding te pakken over jouw eigen Corporate Traineeship? 

Daarnaast volg je een intensief opleidings- en ontwikkeltraject. Na een uitgebreid introductieprogramma, doorloop je gedurende het traineeship samen met je medetrainees het Traineeprogramma Baanbrekend in Organisatie bestaande uit 6 traineemodules en intervisie. Ook kan je tijdens het traineeship andere opleidingen volgen om jouw inhoudelijke of persoonlijke vaardigheden te versterken. Het draait om jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en je ontvangt daarbij coaching en begeleiding.

Benieuwd wie jou zijn voorgingen in het Corporate traineeship en wat mogelijke rotaties zouden kunnen zijn? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie! 

Jouw afdeling binnen PGGM

In de voortdurend veranderende pensioenwereld en een dynamische financiële sector zoeken wij toptalenten die samen met ons het verschil willen maken. PGGM is één van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties en vermogensbeheerders ter wereld. Onze kernactiviteiten zijn vermogensbeheer en pensioenbeheer. Duurzaam vermogensbeheer met een beheerd vermogen van € 250 miljard waarmee we bouwen aan een financieel gezonde toekomst van ruim 4,4 miljoen pensioendeelnemers.

Werken bij PGGM betekent impact maken. Onze missie is mensen helpen bij het realiseren van een waardevolle toekomst. Een goed pensioen is meer dan geld alleen. Werken aan een waardevolle toekomst is niet denkbaar zonder respect voor mens, milieu en maatschappij. Duurzaamheid zit in ons DNA! Nederland kent één van de beste pensioensystemen ter wereld waarbij toekomstige pensioenen in grote mate afhankelijk zijn van de rendementen die PGGM op kapitaalmarkten kan realiseren. Het pensioenlandschap is op verschillende vlakken volop in beweging, dit is jouw kans om er deel van uit te gaan maken!

Jouw achtergrond

Heb je affiniteit met financiële markten, duurzaamheid, beleggen of pensioenen of wil je daar juist meer van weten? Wil jij ontdekken of jij hebt wat er nodig is om een duurzame toekomst te realiseren bij een van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties en vermogensbeheerders ter wereld? En wil je dit doen in een stimulerende omgeving waarin jouw ontwikkeling centraal staat? Dan is het traineeship wat voor jou!

 Wij zijn op zoek naar kandidaten met:

 • (bijna) afgeronde WO-master opleiding met bovengemiddeld goede resultaten;
 • brede ontwikkeling tijdens je studie door o.a. bestuursfunctie, relevante stages of bijbanen, buitenlandervaring of topsport;
 • een ambitieuze doorzetter, sterke analytische vaardigheden en kan verbinden op verschillende niveaus;
 • enthousiast, leergierig, breed inzetbaar en je voortdurend willen blijven ontwikkelen door de grenzen van jouw comfort zone op te zoeken;
 • komt met vernieuwende ideeën en durft te breken met tradities;
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pre;
 • 0 tot 1 jaar werkervaring.

Interesse?

Solliciteer dan uiterlijk 11 april 2021.

De selectieprocedure bestaat uit de volgende stappen:

 • 11 april 2021 (deadline): insturen van jouw sollicitatie via de solliciteer button. Stuur een actueel CV en cijferlijst en een persoonlijke motivatie mee waarin je aangeeft waarom je kiest voor een Corporate Traineeship bij PGGM;
 • 18 april 2021 (deadline): invullen van een online assessment;
 • In de week van 19 en 26 april 2021: eerste sollicitatiegesprek;
 • In de week van 3 en 11 mei 2021: tweede sollicitatiegesprek;
 • Eind mei 2021: een extern assessment;
 • Begin juni 2021: ontvangst aanbieding.

Wat wij bieden

Volop kansen om jezelf te ontwikkelen in een groene werkomgeving in het midden van het land (Zeist, Utrecht), waar het gaat om meer dan geld alleen. Bij PGGM vergroot je je vakmanschap door samen te werken en kennis te delen. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om werk en privé zo goed mogelijk te combineren op de manier die in jouw leven past. Een open en eerlijke bedrijfscultuur hoort daarbij. Kies je voor PGGM, dan kies je voor de maatschappij én voor jezelf. Jij mag rekenen op:

 • een functie met gegarandeerde maatschappelijke impact
 • een bruto maandsalaris in schaal 8 van de CAO;
 • een 36-urige werkweek met flexibele werktijden;
 • een ruim opleidingsbudget voor interne en externe trainingen of opleidingen;
 • een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 7,5%;
 • ruim 26 vakantiedagen;
 • flexibiliteit in werktijden en thuiswerkmogelijkheden;
 • een collectieve ziektekostenverzekering bij CZ. Je krijgt korting op de basisverzekering en aanvullende pakketten van CZ;
 • een goede pensioenregeling als deelnemer van pensioenfonds PFZW (71% betaald door PGGM, 29% door werknemer);
 • Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden en salarisschalen lees je in onze CAO, die je vindt onder Arbeidsvoorwaarden' op pggm.nl/werken-bij.

Meer weten?

Corporate traineeship: jouw nieuwe baan bij PGGM?

Wil jij als Corporate trainee de verantwoordelijkheid dragen voor een goed pensioen van 4,4 miljoen pensioendeelnemers? Solliciteer dan op deze vacature en kies voor een baan met impact.

Heb je vragen of wil je meer te weten komen tijdens een virtuele kop koffie? Neem dan contact op met recruiter Inez Crolla (Campus Recruiter, via +316 83240801 (liefst eerst even een WhatsApp sturen) of inez.crolla@pggm.nl. Informatie over de sollicitatieprocedure vind je terug op onze website.

Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met onze afdeling Corporate Communicatie

Inez Crolla 2

Inez Crolla

Campus recruiter

0683240801

inez.crolla@pggm.nl

Cancel