Web Developer

Bedrijf
Savills
Type
Fulltime job
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Data Science, IT & Programming, Real Estate
Vereiste taal
Engels, Nederlands
Website
https://www.savills.nl/

Omschrijving

Wat is vereist?

 • HBO/WO denk- en werkniveau met aantoonbare kennis van ondergenoemde technische vaardigheden via gevolgde cursussen of het succesvol afronden van een relevante HBO/WO studierichting zoals Computer Science, Software Engineering/Development of vergelijkbaar
 • 0-3 jaar werkervaring
 • Uitstekend analytisch vermogen en het combineren van nauwkeurigheid met werken met deadlines
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel Nederlands als Engels

Wat krijg je?

 • Een dynamische werkomgeving waarin jij volop de ruimte krijgt voor eigen initiatieven en ideeën
 • Focus op jouw persoonlijke ontwikkeling door opleiding en trainingen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: pensioenregeling, Shuttel kaart, 25 vakantiedagen
 • Savills Young Professionals
 • Uitjes en gezellige borrels
 • Korting op diverse sportabonnementen

Vacature

Als Web Developer maak je deel uit van het Insight & Data team, dat onderdeel is van de afdeling Research & Consultancy.

Wat ga je doen?

Met behulp van HTML, CSS, JavaScript en relevante JavaScript bibliotheken (jQuery, Leaflet, Bootstrap etc) ontwikkel jij de visuele en interactieve delen van onze webapplicaties. Daarnaast word je ook betrokken bij het maken van dashboards met PowerBI. Ervaring met BI-oplossingen is geen must maar je hebt wel de interesse en de bereidheid om ook met PowerBI aan de slag te gaan.

Je bent ook verantwoordelijk voor het bouwen van de server-side logica voor onze webapplicaties zoals het dynamisch genereren van rapporten en de data-integraties met ons DBMS en REST API’s. We gebruiken low-code voor het bouwen van de server-side processen zodat we ons kunnen concentreren op de frontend-web development. In jouw rol focus je op de applicatiekant. De data-engineers in het team zorgen voor de bouw van ETL-pijplijnen en de ontwikkeling- en het onderhoud van ons DWH. 

Vereiste technische vaardigheden

 • Beheersing van de volgende talen op juniorniveau: JavaScript, HTML, CSS
 • Beheersing van data-integratie in webapplicaties op juniorniveau: AJAX, REST API's, SQL, XML, JSON
 • Gevoel voor en interesse in visual design, UI/UX
 • Basiskennis van de basisprincipes, methoden en het proces van web development
 • Basiskennis van gegevensstructuren

Soliciteer nu

Research & Consultancy

De afdeling R&C doet onderzoek naar alle aspecten van de vastgoedmarkt. Op basis van marktkennis en data formuleert de afdeling alle trends en ontwikkelingen op de vastgoedmarkt. Het verzamelen, en slim cleanen, verrijken/koppelen en visueel maken van data is steeds belangrijker geworden voor de organisatie en de advisering van haar klanten. Daarom bouwen we hard aan de verdere groei van ons datawarehouse en koppelen hierbij vele eigen en openbare databronnen. Uitgangspunt hierbij is dat data zoveel mogelijk automatisch (via zogenaamde 'ETL-datapipelines') verwerkt wordt. De data wordt vervolgens beschikbaar gesteld aan collega's en klanten met behulp van BI-tools, zoals PowerBI en GIS-software. Om de ontwikkeling van het ''data-hart'' te versnellen en onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen zijn wij op zoek naar versterking.

Lees hier verder.

Groeipad

Savills stelt voor werknemers een groot aanbod aan trainingen en opleidingen op het gebied van zelfontwikkeling beschikbaar. 

Waar ga je werken?

In een internationale werkomgeving waar eigen inbreng wordt gehoord en samenwerking, kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en humor centraal staan. 

Bij Savills maken de mensen het verschil. We staan bekend om onze positieve, ondernemende cultuur en om het aantrekken van de beste mensen. Het succes van onze dienstverlening hangt samen met de diversiteit van onze medewerkers. Diversiteit leidt namelijk tot innovatie, flexibiliteit en een beter bedrijfsresultaat. Daarom streven wij ernaar een divers personeelsbestand te hebben en een bedrijfscultuur te creëren waarin iedereen zich veilig en gehoord voelt en bovenal zichzelf kan zijn.

Ben je benieuwd hoe het is om in het Research & Consultancy team van Savills te werken? Lees dan hier het verhaal van Jordy Kleemans.

Cancel