Accenture

Website
http://www.accenture.com

About Accenture

Accenture. New Applied Now.

Start je carrière gelijk goed met een baan bij Accenture. Vanaf de eerste dag leer je veel – en pas je jouw talenten toe bij toonaangevende klanten zoals KLM, Adidas en Mercedes. Samen met andere talenten en ervaren (internationale) professionals werk je aan jouw vaardigheden aan geef je vorm aan je eigen carrière.

 

Met een gemiddelde leeftijd van 31 jaar biedt Accenture een dynamische werk- en leeromgeving en werk je gezamenlijk aan uitdagende projecten, voor grote klanten en in uiteenlopende sectoren. Zo zie je veel bedrijven van binnen en elk project geeft nieuwe inzichten en kansen voor groei.

Je ontwikkelt en implementeert concepten en strategieën, waardoor klanten beter presteren en flexibel blijven – om zo snel in te kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen en disruptie. Dit doe je nooit alleen: ons wereldwijde netwerk en kennis staan tot je beschikking.

 

Over Accenture
Accenture is een wereldwijde organisatie die zich bezighoudt met Strategy & Consulting, Interactive, Technology en Operations. Met meer dan 510.000 collega’s bedienen we klanten in ruim 120 landen. Dus als jij een toekomstige carrière zoekt in het buitenland dan zit je goed! Verspreid over diverse industrieën, gebruiken wij onze expertise om diverse klanten over de hele wereld te helpen met hun toekomstige strategieën.

 

Dankzij een combinatie van ongeëvenaarde kennis, ervaring over alle industrieën en met diepgaand onderzoek naar ‘s werelds meest succesvolle bedrijven, helpen we klanten met hun uitdagingen en innovaties.

Bij Accenture is jouw persoonlijke ontwikkeling een prioriteit. We bieden je veel mogelijkheden om te leren, te groeien en je expertises verder te ontwikkelen. Dit kan bijvoorbeeld door LinkedIn-trainingen en het volgen van onlinecursussen zoals Growth Hacking. Je zult ongetwijfeld je professionele portfolio uitbreiden. Je persoonlijk door ontwikkelen is iets waar constant aan blijven werken hier bij Accenture. 

 

 

Meer informatie

Geïnteresseerd in Accenture en wil je meer weten over welke mogelijkheden er voor jou zijn bij Accenture? Wij komen graag in met jou in contact!

 

Kom in contact met een van onze recruiters hier

Bekijk een van onze vacatures (Stageplek en vaste baan)

Leer ons kennen op een van onze evenementen!

Voor meer informatie over Accenture, bekijk onze website.

Cancel