Trainingen - Analytics Academy

De Analytics Academy is een pijler van de VSAE. Binnen deze pijler staat de persoonlijke ontwikkeling van de VSAE’er centraal, met name de vaardigheden en kwaliteiten die in een academisch curriculum onderbelicht blijven. De VSAE biedt haar leden trainingen door vooraanstaande bedrijven met een breed palet aan interne trainingen. Zo zijn er trainingen geweest door strategy consultants, M&A bedrijven en data analyse experts. 

Een essentieel deel van de ontwikkeling van onze studenten is om deze vaardigheden vervolgens te praktiseren. Om die reden kunnen studenten buiten de trainingen om deelnemen aan kwantitatieve analyses voor non-profit organisaties. In teams van vier à vijf studenten helpen zij bedrijven die normaliter geen kwantitatief inzicht toepassen en leren zodoende creatief om te gaan met hun kennis en vaardigheden.

Commerciële partners van de VSAE kunnen een training geven aan de deelnemende analisten. De trainingen zijn bedoeld om de studenten kennis bij te brengen die ze direct kunnen inzetten voor hun projecten, en waar ze in hun studie ook nog iets aan hebben. Mogelijke onderwerpen van een training zijn:

  • Python
  • Data Quality
  • Pitching
Cancel