Inhousedagen - International Study Project

Elk jaar organiseert de VSAE in november de International Study Project, oftewel de ISP. Tijdens de ISP reist een groep van 24 van de beste econometrie- actuariaatstudenten naar een interessante stad om daar bedrijven te bezoeken en te ervaren hoe het internationale bedrijfsleven is, zodat ze zich zo breed mogelijk op hun loopbaan kunnen oriënteren. De studenten gaan bij verschillende bedrijven langs en spreken medewerkers over hun ervaringen. Naast deze bedrijfsbezoeken is er tijd om te genieten van de indrukwekkende stad en te relaxen.

Voorafgaand aan de reis vinden er drie inhousedagen plaats bij sponsors in Nederland. Voor bedrijven is het mogelijk een inhousedag in Nederland te organiseren, een bezoek op locatie of een combinatie van beiden.

Afgelopen editie vond plaats in Boston. Hier hebben de studenten onder andere Mercer, Cignifi en een aantal start-ups bezocht. Ook zijn ze langs geweest bij Harvard University voor een tour en een college, en bij MIT voor een rondleiding. Daarnaast hebben de studenten in Nederland de drie sponsors Flow Traders, Boston Consulting Group en Zanders bezocht voor een inhousedag.

Eerdere edities
2021: Toronto
2020: MOM dinner
2019: Singapore
2018: Boston
2017: Hong Kong
2016: New York
2015: Singapore
2014: New York
2013: Madrid
2012: Londen

Cancel