QC Learning Academy

De QC Learning Academy is een initiatief van de VSAE en stichting Qloud Connect. Binnen deze academy staat de persoonlijke ontwikkeling van de VSAE’er centraal, met name die vaardigheden en kwaliteiten die in een academisch curriculum onderbelicht blijven. De VSAE biedt haar studenten trainingen door vooraanstaande bedrijven met een breed palet aan interne trainingen. Zo zijn er reeds trainingen geweest met strategy consultants, M&A bedrijven en data-analyse partijen.

Een essentieel deel van de ontwikkeling van onze studenten is om deze vaardigheden vervolgens te praktiseren. Om die reden kunnen studenten buiten de trainingen om deelnemen aan kwantitatieve analyses voor nonprofit organisaties. In teams van vier á vijf studenten helpen zij bedrijven die normaliter geen kwantitatief perspectief nahouden op hun processen en leren zodoende creatief om te gaan met hun kennis en vaardigheden. Voorbeelden van projecten die op deze manier hebben plaatsgevonden zijn het analyseren van de ticketverkoop van het Stedelijk Museum Amsterdam, de ledenbasis van het Stadsschouwburg Amsterdam en een kwantitatieve onderbouwing van de Podiumpas.

Commerciële partners van de VSAE maken aanspraak op het geven van een van de trainingen die binnen de Learning Academy worden gegeven. Afhankelijk van de aard van de samenwerking zijn hier kosten aan verbonden. Het is hierbij belangrijk te realiseren dat het niet bedoeld is als een recruitment evenement voor de traininggever, maar puur en alleen een kijkje in een aantal van de kwaliteiten en vaardigheden die nodig zijn voor een dergelijke loopbaan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via learningacademy@vsae.nl

Cancel