Stage of Scriptiestage Milliman

Bedrijf
Milliman
Type
Internship
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Consultancy, Data Science, Quantitative Finance, Risk Management
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Voor talent is altijd plek bij Milliman. Wil jij alle ins en outs leren over wat je als econometrist of wiskundige in de verzekeringssector kan doen? Solliciteer dan voor een stage of om je scriptie te schrijven bij Milliman Insurance Benelux. Van interne modellen tot M&A-trajecten en van predictive modelling tot option pricing, bij Milliman houden we ons bezig met alle kwantitatieve aspecten waar verzekeraars mee te maken hebben.

Milliman

Milliman is één van de grootste adviesbureaus ter wereld op het gebied van actuariële en gerelateerde producten en diensten. Milliman is een onafhankelijk bureau dat in 1947 werd opgericht en nu vestigingen heeft in grote steden overal ter wereld. Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Brussel en Luxemburg werken wij als Milliman Insurance Benelux breder dan het traditionele actuariële vakgebied, en ondersteunen wij onze klanten ook met alle vraagstukken op het gebied van data analytics en quantitative finance waar zij mee te maken krijgen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken kandidaten met een master’s degree in econometrie, actuariaat, wiskunde, natuurkunde, informatica of een andere kwantitatieve achtergrond. Werknemers van Milliman onderscheiden zich door hun expertise, gedrevenheid en ondernemerschap. Wij zoeken excellente studenten met sterke sociale vaardigheden en de drive om zich verder te ontwikkelen binnen quantitative finance en/of data analytics. Denk jij binnen ons team te passen, ben je een ambitieuze student in de laatste fase van je studie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

Wij bieden studenten de mogelijkheid om bij ons een stage te lopen of hun masterscriptie te schrijven. Een stage of scriptie is een unieke gelegenheid om onze organisatie beter te leren kennen en om te kijken of je enthousiast wordt van ons werk. Daarnaast bieden wij je een marktconforme vergoeding.

Eén van onze kernwaarden is ondernemerschap. Bij interesse in een stage of scriptie waarderen we het dan ook als studenten zelf al hebben nagedacht over de richting waarin ze zich verder willen ontwikkelen. Ook raden we aan om ruim van tevoren contact met ons op te nemen aangezien we maar een beperkt aantal stagiaires of scriptanten gelijktijdig kunnen begeleiden. Voor fulltime startersposities is wel altijd ruimte.

Contact

Voor meer informatie verwijzen wij je door naar onze websites:

Solliciteren kan online door je CV, cijferlijst (bachelor en master) en een motivatiebrief te sturen naar:

talent.benelux@milliman.com

Heb je interesse, maar zou je eerst een keer langs willen komen voor een kop koffie bij ons op kantoor om meer te leren over wat wij doen? Neem ook dan gerust contact op.

Cancel