Data Scientist & Dashboard Developer

Bedrijf
SINCERIUS
Type
Fulltime job
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Business Analytics, Data Science, Financial services, Mergers & Acquisitions, Quantitative Finance
Vereiste taal
Nederlands
Website
www.werkenbijsincerius.nl

Omschrijving

Ben je (bijna) afgestudeerd en wil je carrière maken in Business Intelligence én fusies en overnames (M&A) én bijdragen aan de verdere ontwikkeling van een nieuw product? Dan is de functie van Data Scientist & Dashboard Developer bij SINCERIUS de ideale rol om mee te starten.  

Wat ga je doen?

Als Data Scientist & Dashboard Developer maak je onderdeel uit van het team dat zich bezig houdt met het verder ontwikkelen van ons BI product. Dit BI product genereert heldere en eenvoudig te interpreteren rapportages uit grote hoeveelheden financiële en operationele data van onze klanten. Die rapportages geven onze klanten de inzichten die ze nodig hebben om hun bedrijfsbeslissingen te nemen. Voor elke klant leveren we maatwerk, want elke klant heeft zijn eigen KPI’s waarop hij zijn bedrijfsbeslissingen baseert. En bij dat maatwerk help jij. Ons DWH draait op MS SQL server.
De back-end werkzaamheden bestaan uit het inrichten en optimaliseren van ETL-processen en het schrijven van Queries. De front-end werkzaamheden uit development in Power BI en Reporting Services; het overzichtelijk en aantrekkelijk presenteren van de data. Voor dit product werken we nauw samen met MK2 Software, een softwarebedrijf gespecialiseerd in Business Intelligence.

Ontwikkeling en groei

In deze functie werk je intensief samen met Jan en de andere collega’s die zich bezighouden met ons BI product. We nemen de tijd om je het product uit te leggen en laten je tegelijkertijd ook lekker puzzelen met de formules en programmeertalen.
Je ontwikkeling en groei krijgen een extra boost door ons opleidingsprogramma. Een op maat samengesteld programma waar jouw persoonlijke leerdoelen centraal staan. Die leerdoelen bepaal je zelf, een externe coach helpt je met een wekelijkse korte en krachtige training om ze te bereiken.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde WO studie Informatiewetenschappen, Econometrie of volgt een andere universitaire studie met financiële affiniteit of een bèta richting;

  • Je bent analytisch sterk, hebt oog voor detail en krijgt er een kick van om tools toegankelijker te maken voor een groter publiek;

  • Je bent handig met MS SQL, Power BI en Reporting Services of andere programmeertalen;

  • Je bent een gezellige en vooral betrouwbare collega die met plezier naar kantoor komt.

Wie zijn wij?

Bij SINCERIUS draait het om snel en diepgaand inzicht krijgen in grote hoeveelheden data zodat onze klanten een goed onderbouwde keuze kunnen maken bij de financiële uitdagingen die ze tegenkomen.
Dat inzicht geven we meer dan 100 keer per jaar tijdens het proces van fusies en overnames (M&A) door middel van een due diligence onderzoek, maar vanaf nu ook in de periode na de overname. En dat doen we met ons nieuwe BI product dat we steeds verder aan het uitbouwen en perfectioneren zijn samen met MK2 Software.
We adviseren nationale en internationale klanten met een focus op Nederlandse Private Equity partijen. We zijn winnaar van de 2018 M&A Award van ‘Best Transaction Services Advisor’ en aangesloten bij het gerenommeerde wereldwijde Eight International Netwerk.

Wat bieden wij?

  • een steile leercurve, maar dan ook echt;

  • een werkplek aan de Amsterdamse grachten, goed bereikbaar met het ov;

  • een uitstekend salaris en heel veel extra’s;

  • flexibiliteit in werktijden en daarmee goed te combineren met je studie;

  • een goede training-on-the-job;

  • een jong en ambitieus team met een open en ontspannen sfeer.

Solliciteren

Enthousiast over een baan bij SINCERIUS? Mail dan je cv met motivatiebrief én cijferlijsten naar solliciteren@sincerius.nl ter attentie van Eveline Pernoud, HR Manager.
Wil je meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Jan van Angelen, Manager BI via vanangelen@sincerius.nl. Hij vertelt je graag meer over zijn en jouw toekomstige werkzaamheden. Of neem eens een kijkje op sincerius.nl.

Cancel