Meewerkstage campus recruitment

Bedrijf
De Nederlandsche Bank
Type
Internship
Locatie
Amsterdam
Sector
Government services, Marketing
Website
https://www.dnb.nl/werken-bij/index.jsp

Omschrijving

Heb jij interesse in recruitment en wil jij graag ervaring opdoen met het organiseren en uitvoeren van evenementen? Vind je het bovendien leuk om mee te denken over nieuwe manieren om jong talent aan De Nederlandsche Bank (DNB) te binden? Wij zijn op zoek naar een stagiair ter ondersteuning van onze campus recruiter. 

Wat ga je precies doen?

Samen met de campus recruiter ben je betrokken bij de organisatie van recruitmentevents, met als doel jong talent enthousiast te maken voor een carrière bij DNB. Dit doe je door de campus recruiter te ondersteunen bij de organisatie van recruitment events, zowel inhouse bij DNB als extern bij universiteiten. Dat wil zeggen dat je meehelpt in de voorbereiding, uitvoering, de evaluatie en opvolging na afloop. Je denkt mee over nieuwe ideeën voor evenementen en de werving.

  • Je biedt ondersteuning bij de organisatie en de uitvoering van interne-en externe recruitmentevents.
  • Je helpt bij het onderhouden en beheren van de talentpool voor stages, startersvacatures en het DNB traineeship.
  • Je ondersteunt in de administratieve verwerking van de recruitmentevents.
  • Je denkt mee over aantrekkelijke inzet van social media om de juiste doelgroep aan te spreken.

Bovendien krijg je tijdens je stage de ruimte om aan je interview skills te werken en je netwerk te vergroten door o.a. gesprekken aan te gaan met campus recruiters van andere organisaties. Op deze manier hopen wij de onderlinge samenwerking en betrokkenheid tussen campus recruiters te verbeteren. 

Hier doe je dat

Je werkt als stagiair campus recruitment in Amsterdam bij de afdeling Human resources (HR), bestaande uit collega’s met uiteenlopende professionele achtergronden. Er is veel kennis aanwezig en je kunt dus ook ruimschoots leren van al jouw collega’s - en zij van jou! Wat ons verbindt is de passie voor het HR- vak. Het recruitmentteam bestaat uit campus recruiters, corporate recruiters, assistenten en een adviseur arbeidsmarktcommunicatie. Met elkaar vormen we een hecht en gedreven team, waar hard wordt gewerkt en humor belangrijk is.

Dit breng je mee

Als campus recruitment stagiair sta je veel in contact met kandidaten, collega’s en externe partijen. Daarom vinden we het belangrijk dat je een energiek, daadkrachtig en doortastend persoon bent, die makkelijk en snel contact legt. Daarnaast heb je een pro actieve houding.                                      

  • Je bent minimaal derdejaars HBO- of WO-student. Wij staan open voor diverse studie-achtergronden.
  • Affiniteit met (campus) recruitment en/of het organiseren van evenementen is een pré.
  • Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk en zowel in het Nederlands als in het Engels.

Dit bieden we je 

Een stage vanaf augustus 2019 voor een periode van drie tot vijf maanden (de exacte stageperiode is in overleg). Voor 36 uur per week – 32 uur kan ook – met werk midden in de financiële en economische actualiteit. Bij een heel diverse, betrouwbare en maatschappelijk betrokken werkgever, die voortdurend inspeelt op de veranderende eisen van onze omgeving en die doorlopend innoveert. Dit biedt jou volop kansen je verder te verdiepen en nieuwe ervaringen op te doen. 

  • Een stagevergoeding van €420,- (HBO) of €460,- (WO) bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek.
  • Als je geen ov-jaarkaart hebt, ontvang je een volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer.
  • 8% vakantietoeslag over de totale stagevergoeding van je hele stageperiode. 

Dit allemaal bij een werkgever in hartje Amsterdam, die prima per openbaar vervoer bereikbaar is.

Stageverzoek indienen

Als sollicitatie ontvangen we graag uiterlijk 26 juni 2019 een motivatiebrief en je complete cv via onderstaande sollicitatie button. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Robin Pape (campus recruiter) via 06 5249 6333 of via campusrecruitment@dnb.nl

Voor de screeningsprocedure is deze functie ingedeeld in profiel 1, dit betekent dat er een justitieel antecedentenonderzoek plaatsvindt. Ook online screening kan onderdeel zijn van het proces. Meer informatie over de screening vind je op de pagina Solliciteren. 

Acquisitie naar aanleiding van deze publicatie stellen wij niet op prijs. 

Solliciteer hier!

Cancel