Young Professional Program Advanced Analytics (NL)

Bedrijf
Rabobank Nederland
Type
Fulltime job
Locatie
Utrecht
Sector
Data Science, Risk Management, Financial services, Business Analytics

Omschrijving

ReView your opportunities

De wereld ligt voor je open, je kunt alle kanten op. Met je inhoudelijke kennis op je vakgebied, servicegerichtheid, manier van samenwerken en je slimme aanpak van complexe problemen heb je het voor het kiezen. Maar welk carrièrepad kies jij? Kom bij de Rabobank! Ons Young Professional Program Advanced Analytics helpt je uit te blinken in je vak. Bij een bank die zich verantwoordelijk voelt voor de maatschappij en voor haar klanten. Een werkgever die ook jou alle ruimte biedt om op jouw manier het verschil te maken en de beste versie van jezelf te worden.

Modellen ontwikkelen en daarmee een sleutelpositie vervullen binnen de Rabobank. Jouw rol doet er toe. De grote complexiteit die je binnen het Risk Analyticsteam tegenkomt, toont direct de impact die je maakt. Je leert alles over stresstests, IFRS9, kredietbeheer en/of modelvalidatie door intensief samen te werken met collega’s. Vakspecialisten die je alles over de inhoud kunnen vertellen. En met die kennis verrijk je de Rabobank, en natuurlijk ook jezelf.

ReSet your perceptions

Het kan zijn dat je niet zo’n positief beeld hebt van het bankwezen en dat werken bij een bank daarom niet het eerste is waaraan je denkt. Maar heb je er weleens bij stilgestaan, dat je juist bij onze bank kunt bijdragen aan een betere wereld en vanaf dag 1 impact kunt maken? Dat de Rabobank een financiële dienstverlener is voor meer dan 8,5 miljoen klanten in 40 landen, wist je vast al. Maar we nemen ook onze verantwoordelijkheid voor de samenleving heel serieus. Dit doen we op 101 manieren. Heel concreet, zoals:

 • Als onderdeel van een project met Humanitas helpen we mensen die financiële problemen ervaren hun huishoudfinanciën op orde te krijgen.
 • We helpen passende banen te vinden voor 1.500 vluchtelingen samen met Vluchtelingenwerk Nederland.
 • Dankzij een overeenkomst met het Wereldvoedselprogramma van de VN worden meer landbouwproducten gekocht van kleine boeren in Rwanda, Tanzania en Zambia. We willen dit platform uitbreiden naar 1,5 miljoen boeren in 25 landen in 2030.

Verrassend? Dat is de Rabobank.

ReThink the start of your career

Haal alles uit jezelf bij de Rabobank. Ons Young Professional Program Advanced Analytics biedt jou de kans om jezelf in anderhalf jaar te ontwikkelen tot expert in Advanced Analytics binnen de Rabobank. Samen met vijftien andere young professionals. Daarbij helpt een buddy jou je eigen weg te vinden binnen de bank en bestaat jouw vangnet uit coaching door een talent manager en begeleiding door een mentor.

Groei in 18 maanden uit tot een expert in analytics en stort je volledig op data analyse, credit modelling, model valdation, stress testing of asset & liability management. Inhoudelijke sessies met experts geven je verdiepende kennis. Trainingen helpen je om persoonlijk te groeien. Bijvoorbeeld in het geven en ontvangen van feedback of in het beïnvloeden van anderen. En na anderhalf in het Young Professional Program, is het tijd voor de volgende stap binnen de bank. Welke dat wordt? Dat is aan jou! 

ReAct on new chances

Grijp jij deze kans met beide handen aan? Jouw talenten en persoonlijkheid maken je bijzonder. Daarom pas jij bij de Rabobank. Zeker als je ook nog eens kritisch adviserend, vasthoudend en gefocust bent, en het enthousiasme hebt om het maximale uit jezelf te halen. Daarbovenop is het belangrijk dat je dit in je bagage hebt:

 • een afgeronde Master of PhD in Econometrie, Wiskunde, Natuurkunde of een verglijkbare technische studie;
 • ongeveer 0 à 2 jaar werkervaring;
 • interesse in kwantitatieve analyses en programmeren, bijvoorbeeld Matlab, Python en SQL.

Meld je nu aan voor het Young Professional Program Advanced Analytics en versterk ons per 1 Oktober 2019

ReCieve the best

De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en te investeren in een omgeving waarin je blijft leren. We geven je de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden we je volop groeikansen, en helpen we je verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen, zodat je kunt groeien als Young Professional. Daarbovenop kun je bij ons (op basis van een 40-urige werkweek) ook rekenen op:

 • een brutomaandsalaris tussen € 3.400,- en € 3.500,-;
 • een 13de maand en vakantiegeld;
 • een Employee Benefit Budget (8% van je maandinkomen). Hoe jij dit budget inzet, is aan jou. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra vakantiedagen, een extra storting in je pensioen of zelfs het maandelijks laten uitbetalen van dit budget;
 • ​​​​​​​een persoonlijk budget dat je kunt besteden aan activiteiten gericht op jouw ontwikkeling en loopbaan;
 • 100% vergoeding van woon-werkverkeer als je met het openbaar vervoer reist! Toch met auto of motor? Kies dan voor een woon-werkverkeervergoeding;
 • een pensioenregeling waar je zelf maar 5% aan bijdraagt.

Let’s connect!

Ben jij hem/haar? Onze nieuwe collega die de Rabobank wil versterken als Young Professional? En zo het verschil wil maken voor jezelf, onze klanten én de maatschappij? We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature in Utrecht.
Solliciteer hier!

Handig om te weten:

 • Solliciteren kan tot en met 9 augustus 2019. Reageer via de volgende link
 • Als je vragen hebt over de inhoud van de vacature en de sollicitatieprocedure, kun je die stellen aan Coen Hilvering, Recruiter via 06 51 40 96 21 of Coen.Hilvering@rabobank.nl.
 • Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screeningprocedures die binnen de Rabobank gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij de Rabobank te verrichten.
 • Als je op basis van je motivatiebrief en cv wordt geselecteerd, nodigen we je uit voor een selectiedag.
 • Jouw privacy is belangrijk voor ons. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan op deze link.
 • Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons een nog betere bank te zijn. Daarom zijn we benieuwd naar wie jíj bent!
Cancel