Stagiair Public Affairs

Bedrijf
PGGM
Type
Internship
Locatie
Den Haag,From home
Branche / Vakgebied
Marketing, Sustainability
Vereiste taal
Engels, Nederlands

Omschrijving

Ben jij opzoek naar een interessante stageplek waar je de praktijk direct kan ervaren? Solliciteer dan voor een stage bij Public Affairs bij PGGM!

Jouw rol

De afdeling Public Affairs van PGGM staat altijd open voor een enthousiaste, nieuwsgierige en maatschappelijk gedreven stagiair. Bij Public Affairs bieden we je een plek waar je de praktijk kunt ervaren. Dat doen we in de vorm van een meewerkstage, waarbij je het team ondersteunt bij hun dagelijkse werkzaamheden en mogelijkheden krijgt tot het zelfstandig oppakken van projecten. Je leert daarmee zowel de organisatie PGGM kennen als het interne en externe stakeholdernetwerk. Vanaf september 2021 hebben we weer ruimte voor een stagiair. Een duur van minimaal 4 maanden is zowel voor jou als stagiair als voor ons wenselijk. 

Onlangs heeft Dorien haar stage bij Public Affairs afgerond en kijkt daar met veel plezier op terug: “Door de aanwezige begeleiding en door de betrokkenheid van de collega’s heb ik bij PGGM mijn stage ervaren als een leerplek waar ik mijzelf nog beter heb leren kennen.”

Jouw afdeling binnen PGGM

PGGM

In opdracht van onze klanten (pensioenfondsen) verzorgen wij met 1.500 collega’s de pensioenadministratie voor 4,4 miljoen Nederlanders, van wie er 2,8 miljoen werken in de sector Zorg en Welzijn. Met een beheerd vermogen van 246 miljard euro, behoren we tot de grootse institutionele beleggers ter wereld. PGGM is een toonaangevende uitvoeringsorganisatie op het gebied van pensioen en vermogensbeheer. Een van de speerpunten van PGGM voor de komende jaren is het zorg- en welzijnsdossier en de arbeidsmarktvraagstukken die daar spelen. De ontwikkelingen rondom het nieuwe Pensioenakkoord en Verantwoord Beleggen zoals Duurzame Financiering maken dat je bij Public Affairs de meest actuele dossiers te pakken hebt. Zoek je een meeloopstage in dit werkveld? Ga vrijblijvend met ons het gesprek aan.

Public Affairs

Public Affairs maakt deel uit van het bredere vakgebied Corporate Communicatie. Dit vakgebied bestaat uit 10 mensen en is verantwoordelijk voor de profilering en reputatie van PGGM. Het Public Affairs team bestaat uit 3 mensen die actief zijn in zowel Den Haag als Brussel.

Jouw achtergrond

Ben jij de stagiair de we zoeken en wil jij je bezighouden met actuele vraagstukken op het gebied van pensioen, zorg en welzijn, de arbeidsmarkt en duurzaamheid?

  • Je doet een hbo of universitaire opleiding (eind bachelor of master) in de richting van European Studies, Bestuurskunde, Sustainable Business and Innovation, Policy & Politics, Communicatiewetenschappen of een andere studie gerelateerd aan Public Affairs of Communicatie;
  • Je hebt affiniteit met Public Affairs en/of Corporate Communicatie;
  • Je vindt politiek niet saai!;
  • Je bent nieuwsgierig, enthousiast en maatschappelijk gedreven;
  • Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid om je opdracht tot een goed einde te brengen;
  • Je vindt het leuk om hands-on mee te draaien in het team.

Wat wij bieden

PGGM Public Affairs biedt een interessante stageplek waar je de praktijk direct kan ervaren. We bieden je een intern én extern netwerk van experts om je bevindingen van je stageopdracht te kunnen toetsen en uit te vragen. Je draait mee in een professioneel Public Affairs team waar een diversiteit van actuele politieke dossiers langskomt. PGGM is een prettige werkgever, waarbij het thuiswerken goed wordt gefaciliteerd. Een passende stagevergoeding hoort hierbij.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Inez Crolla (Campus Recruiter) via 06-83240801 of inez.crolla@pggm.nl.

Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met onze afdeling Corporate Communicatie

Inez Crolla 2

Inez Crolla

Campus recruiter

0683240801

inez.crolla@pggm.nl

Cancel