(Sr) Consultant

Bedrijf
Oliver Wyman
Type
Fulltime job
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Actuarial Science, Consultancy
Vereiste taal
Engels, Nederlands
Website
https://www.oliverwyman.com/nl.html

Omschrijving

Amsterdam – Oliver Wyman Actuarial
(Sr) Consultant

Wie wij zijn

De Actuarial Consulting Services praktijk van Oliver Wyman is een eigen entiteit binnen de Oliver Wyman groep, welke zich volledig richt op advisering aan verzekeraars rondom actuariële en risicomanagement gerelateerde vraagstukken.

Onze ruim 500 actuarissen zijn verspreid over meer dan 20 kantoren werkzaam in Noord-Amerika en Europa. Het Nederlandse actuariële team opereert in één Europees team met onze kantoren in Duitsland, Zwitserland en Italië en werkt daarin nauw samen voor verschillende (internationale) grote verzekeraars. Samen met onze management consulting collega’s hebben we een groot scala aan diverse projecten: van grote (inter-)nationale M&A en strategische projecten, tot aan actuariële modellering van IFRS17 modellen.

Praktijkoverzicht

Binnen Actuarial gebruiken we wiskundige en statistische modellering, strategisch overzicht en onze kwalitatieve beoordelingsmethoden om klanten te helpen bij het evalueren en aanpakken van risico's. Onze oplossingen helpen klanten bij het beheren en voorbereiden op de mogelijke financiële gevolgen van onzekere toekomstige gebeurtenissen. We combineren een brede expertise met gespecialiseerde kennis van specifieke risico’s binnen de verzekeringsmarkt, waardoor we onafhankelijk en objectief advies kunnen geven.

De rol en verantwoordelijkheden

Onze actuariële (Sr) Consultant positie biedt afwisseling en goede persoonlijke en professionele groeimogelijkheden. Je komt terecht in een groeiend, internationaal georiënteerd team en je krijgt de mogelijkheid om:

 •  mee te bouwen aan de Actuarial Services praktijk, waarbij je een belangrijke rol speelt in de groei van het team;
 •  veel te leren en je snel te ontwikkelen;
 •  mee te werken in diverse en complexe projecten gerelateerd aan kwantitatieve, risicomanagement, data science en actuariële vraagstukken van onze klanten in de verzekeringsindustrie;
 •  met meerdere klanten in verschillende landen in contact te komen, en je internationale netwerk op te bouwen

Wij bieden jou:

 •  je bent direct een volwaardig onderdeel van ons team, rekening houdend met de verantwoordelijkheden die bij jouw ontwikkelingspositie passen;
 •  directe begeleiding bij jouw ontwikkeling en ruimte voor additionele studie- en trainingsmogelijkheden;
 •  uitdagende projecten die bijdragen aan het oplossen van actuariële, data science- en gerelateerde problemen; zowel inhoudelijk als op hoog niveau;
 •  competitief arbeidsvoorwaardenpakket

Wij zoeken de beste talenten, waarbij jouw ideeën en harde werken goed wordt beloond, terwijl wij ons houden aan een goede work-life balance en als één team opereren met plezier en humor als belangrijkste drivers.

Jouw eigenschappen en ervaring

Onze klanten werken samen met Oliver Wyman voor haar kennis en expertise. De ideale kandidaat voor ons heeft de volgende eigenschappen:

 •  Opleiding of diploma Econometrie, Actuariële wetenschappen, wiskunde of vergelijkbaar;
 •  We zoeken initiatief, intuïtie en creativiteit met een sterk probleemoplossend en analytisch vermogen;
 •  Vloeiend in de Nederlandse en Engelse taal

HOE JE KUNT SOLLICITEREN

“Oliver Wyman is een werkgever die gelijke kansen biedt.
Onze toewijding aan diversiteit is oprecht, diepgaand en groeiend. We zijn nog niet perfect, maar we werken er momenteel hard aan om onze teams evenwichtig, representatief en divers te maken.”

Samengevat, de belangrijkste voordelen van werken bij Oliver Wyman Actuarial Services op een rij:

 •  Sterk groeiende organisatie met snelle doorgroeimogelijkheden;
 •  Wij bieden de hele keten van strategie tot executie en werken nauw samen met onze management consulting collega’s;
 •  Eén internationaal team met dezelfde P&L en mindset, met grote kansen om zowel in Nederland als internationaal te werken voor verzekeraars;
 •  Wij werken als één team met veel humor, plezier en een ‘no-nonsense’ mentaliteit, met per functieniveau dezelfde arbeidsvoorwaarden (gelijkwaardige waarderingen).

Ben je benieuwd?

Past bovenstaande beschrijving perfect bij jou? Dan zoeken wij jou! Wij nodigen je uit om contact op te nemen met Yoeri Arnoldus:

Yoeri Arnoldus – Office Lead Actuarial Services
Yoeri.arnoldus@oliverwyman.com
06-30889794

Cancel