Stagiair Retirement Consultant

Bedrijf
WTW
Type
Internship
Locatie
Amstelveen, Rotterdam, Purmerend, Eindhoven en Apeldoorn
Branche / Vakgebied
Actuarial Science, Consultancy, Retirement & Insurance
Vereiste taal
Engels, Nederlands
Website
https://careers.willistowerswatson.com/

Omschrijving

Stagiair Retirement Consultant

Ben je analytisch ingesteld en op zoek naar leuke mensen met wie je uitdagende problemen kunt oplossen? Dan ben je bij WTW op de goede plek. Lees hieronder wat wij jou te bieden hebben en, nog belangrijker, hoe jij hierin kunt bijdragen.

Wat bieden wij jou?

Met meer dan 45.000 werknemers wereldwijd, ondersteunt WTW organisaties bij de complexiteit, kosten en risico’s die komen kijken bij arbeidsvoorwaarden. Onderdeel van de arbeidsvoorwaarden is het pensioen. De Retirement afdeling van WTW ondersteunt pensioenfondsen en werkgevers als het gaat om de uitvoering van de pensioenregeling. Prognoseberekeningen, risicowaarderingen, strategische ondersteuning (ook in bredere arbeidsvoorwaardelijke context), actuariële werkzaamheden en advies aangaande duurzame beleggingsbeslissingen, fusies en overnames behoren daarmee tot ons werkveld. Nu en de komende jaren gaat onze advisering veelal over de grootste verandering die ooit in het Nederlandse pensioenstelsel is doorgevoerd, en die voor iedereen gevolgen zal hebben: het pensioenakkoord. Bij WTW krijg je de kans daar in de volle breedte bij betrokken te zijn.

Als stagiair ben je voornamelijk bezig met het schrijven van jouw scriptie, maar heb je ook de mogelijkheid om te sparren met een aantal van de beste adviseurs binnen de branche. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om het bedrijf en jouw collega’s beter te leren kennen, door onder andere groepsmeetings bij te wonen en onderdeel uit te maken van Young WTW. Hierdoor krijg je een idee van wat onze werkzaamheden inhouden en of je mogelijk na het afronden van jouw scriptie in dienst zou willen komen als junior consultant.

Wat vragen wij van jou?

Bij WTW hebben we een groot aantal stagiaires in dienst die aan hun Master thesis werken voor studies zoals econometrie, actuariaat, (toegepaste) wiskunde of bedrijfswiskunde. We hebben een aantal opdrachten klaarliggen, maar waarderen het uiteraard ook als je zelf met een onderwerp komt. Onder
begeleiding van een ervaren consultant kun je aan jouw afstudeeropdracht werken.

Waar?

Amstelveen, Apeldoorn, Eindhoven, Purmerend en Rotterdam.

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan maken we graag kennis met je! Solliciteer online via onze carrièrepagina.

Cancel