Risk Capital Modelling

Bedrijf
Sprenkels & Verschuren
Type
Student job
Locatie
Amsterdam,Rotterdam
Branche / Vakgebied
Actuarial Science, Retirement & Insurance, Risk Management
Website
https://www.sprenkelsenverschuren.nl/pages/nl/werken-bij.php

Omschrijving

Sprenkels & Verschuren

Doe jij momenteel een studie econometrie, actuariaat, wiskunde, natuurkunde, informatica of een andere kwantitatieve studie?
Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Adviesbureau Sprenkels & Verschuren, een speler van betekenis in de markt van pensioenfondsen, verzekeraars en ondernemingen, is op zoek naar een aankomend modelleur

Onder begeleiding van ons actuariaat en investment team ga je ons helpen met de verdere ontwikkeling van onze risico kapitaal modellen voor verzekeraars onder de Solvency II wetgeving. Je leert zo alle aspecten van Solvency II kennen, en werkt mee aan modellen die direct voor onze klanten worden ingezet. Daarnaast krijg je de kans om te ontdekken welke tak van sport het beste bij jou past en daarin door te groeien: actuariaat, investments, risicomanagement of misschien wel een combinatie van werkvelden.

Over Sprenkels & Verschuren

Bij Sprenkels & Verschuren (S&V) werken we vanuit Amsterdam en Rotterdam met zo’n 80 professionals aan complexe (maatschappelijke) vraagstukken op het gebied van pensioenen, beleggen, verzekeren en risicomanagement. Maar ook voor strategieontwikkeling, projectmanagement en het begeleiden van transities en fusies kunnen klanten bij ons terecht. Onze aanpak kenmerkt zich door korte lijnen, een persoonlijke benadering, professionaliteit en pragmatisme.

Wat ga je doen?

Solvency II is het Europese framework van wetgeving dat gebruikt wordt om de kapitaalvereisten voor verzekeraars vast te stellen en te reguleren. Je zal allereerst aan de slag gaan met het doornemen en begrijpen van de laatste Solvency II richtlijnen onder begeleiding van onze experts. Vervolgens zal je grotendeels zelfstandig, uiteraard waar nodig ondersteund door onze experts, aan de slag gaan met de ontwikkeling van onze Solvency II modellen. Dit zal in eerste instantie in Excel zijn, maar kan in een latere fase ook in Python plaatsvinden.

Wat zoeken wij in jou?

 • Je ben in de laatste fase van een wetenschappelijke opleiding in econometrie, actuariaat, wiskunde, natuurkunde, informatica of een andere kwantitatieve studie
 • Kennis of ervaring op het gebied van verzekeren of in de financiële sector is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk
 • Je vindt het leuk om te modelleren in Excel of te programmeren in Python of een andere taal
 • Sterke sociale en analytische vaardigheden
 • Zelfstandig en selfstarting
 • Resultaatgerichte teamspeler.

Wat vind jij bij S&V?

 • De ruimte om verschillende disciplines te ontdekken en daarin door te groeien
 • Kennis en innovatie binnen onze vakgebieden
 • De mogelijkheid om snel veel verantwoordelijkheid te krijgen
 • Een platte en informele organisatie
 • Een competitief salaris, met een uniek beloningssysteem dat ondernemerschap stimuleert.

Interesse?

Meer weten over de functie of solliciteren? Neem dan contact op met Jeroen Bogers (partner), telefoon 06 82 884 713, of Marc Stougie (consultant), telefoon 06 86 855 580. Je kunt ook een e-mail sturen naar werken@sprenkelsenverschuren.nl.

Cancel