Junior Analist

Bedrijf
Savills
Type
Fulltime job
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Data Science, Real Estate
Vereiste taal
Engels, Nederlands
Website
https://www.savills.nl/

Omschrijving

Haal jij energie uit het maken van hoogwaardige analyses en wil jij alles weten over de vastgoedmarkt?

Wat is vereist?

  • Afgeronde HBO/WO opleiding (Planologie, Sociale Geografie, Economie, Real Estate, Bedrijfskunde, Business Analytics etc)
  • 0-2 jaar werkervaring
  • Je hebt een uitstekend analytisch vermogen en je kan nauwkeurigheid combineren met het werken met deadlines
  • Affiniteit met data en data-analyse is een pre
  • Goede kennis van Microsoft Office, ervaring met GIS, R en andere open source ontwikkelsoftware is een pre

Wat krijg je?

  • 25 vakantiedagen
  • Focus op jouw persoonlijke ontwikkeling door opleiding en trainingen
  • Uitgebreide lunch op kantoor
  • Korting op diverse sportabonnementen

Vacature

Wil jij alles weten over de vastgoedmarkt? Vind jij het leuk om (strategische) vraagstukken voor onze collega's en klanten op te lossen? Haal jij energie uit het maken van hoogwaardige analyses (op basis van data) en het verder bouwen aan een afdeling? Dan is de functie van Junior Analist de perfecte start van jouw carrière. 

Als Junior Analist maak je deel uit van het Market Intelligence team, en verdiep jij je continu in de actualiteit van de vastgoedmarkt. Middels jouw marktanalyses ondersteun je onze commerciële teams en draag je bij aan het schrijven van publicaties die met grote regelmaat het (inter)nationale nieuws halen. Daarnaast ondersteun je het Strategic Advisory team bij het beantwoorden van strategische vraagstukken van onder andere beleggers, ontwikkelaars en gemeentes. Tot slot help je mee aan het professionaliseren van de afdeling in de brede zin, bijvoorbeeld door grondige checks op onze data of door te helpen bij het uitbouwen van onze dataplatforms.

Solliciteer nu

Data, Intelligence & Strategy

Binnen de afdeling Data, Intelligence & Strategy doen we onderzoek naar alle aspecten van de vastgoedmarkt. Op basis van marktkennis en data formuleert de afdeling alle trends en ontwikkelingen op de vastgoedmarkt. De analyses worden door het Market Intelligence team verwerkt in aansprekende onderzoeksrapporten en goed onderbouwde adviezen naar onze klanten. Deze brengen we, al dan niet samen met onze specialisten van andere afdelingen, uit. Deze vraagstukken lopen erg uiteen; van marktanalyses en advisering bij aankoopbeslissingen van beleggers tot vraagstukken van gemeentes hoe zij hun vastgoedbezit kunnen optimaliseren. Vaak vormt data de onderligger van onze analyses én de besluitvorming van onze klanten

Lees hier verder.

Waar ga je werken?

In een internationale werkomgeving waar eigen inbreng wordt gehoord en samenwerking, kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en humor centraal staan. 

Contact

Voor een organisatie die werkt aan diversiteit is het dan ook vanzelfsprekend dat Savills iedereen verwelkomt om te solliciteren. Ongeacht je leeftijd, gender en culturele-achtergrond, we nodigen je uit om te solliciteren. Voor meer informatie over deze functie kun je mailen naar vacatures@savills.nl t.a.v. Annejet Remmelzwaal. Wil je direct solliciteren kan dat hieronder:
 

Solliciteer nu

Savills

Savills is een wereldwijde vastgoeddienstverlener met 700 kantoren en 40.000 werknemers, in meer dan 70 landen. Ons internationale netwerk en onze expertise is echter niet hetgeen ons onderscheidt. Wij geloven dat het uiteindelijk mensen zijn die het verschil maken en zorgen voor een langdurige en optimale samenwerking.

Savills
Property starts with people

Cancel