HBO/WO Meewerkstage Pensioen Uitkeringen

Bedrijf
NN Investment Partners
Type
Internship
Locatie
Rotterdam
Branche / Vakgebied
Retirement & Insurance
Vereiste taal
Engels, Nederlands

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage binnen een financiële dienstverlener en wil je graag werken op een afdeling die zorgt dat ze er staan op ‘the moments of truth’? Dan is deze stageplek zeker iets voor jou! Wij zijn op zoek naar die stagiair die wil meewerken binnen het team dat de pensioenuitkeringen verzorgt.

De stagevergoeding voor deze stageplek betreft HBO € 650,- bruto op basis van een 36-urige werkweek. Voor deze stageplek dien je per direct beschikbaar te zijn tot 1 september.

Jouw impact als MBO/HBO Stagiair bij NN

NN biedt je de mogelijkheid om een leerrijke ervaring in de financiële sector op te doen. Binnen het team Uitkeringen 1 (Services Pensioen) zijn we op zoek naar een stagiair. Binnen ons team ontzorgen wij onze deelnemers als zij met pensioen gaan. Als stagiair ga jij ons helpen met het verzorgen van de uitkeringen voor onze pensioengerechtigde klanten. Je doet kennis op over diverse operationele werkzaamheden en je kunt ook meedenken over procesverbeteringen. Hiermee help je ons team en de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Dit is de impact die jij kan maken! We begeleiden je hier graag in.

Wat je gaat doen

 • Je gaat helpen met het beheersen van de administratieve werkvoorraad binnen het team
 • Je verzorgt de pensioen uitkeringen in de systemen en voert pensioenmutaties uit
 • Je helpt met andere administratieve werkzaamheden, zoals het archiveren van bestanden
 • Je springt naar behoefte bij andere werkzaamheden bij

Met wie je werkt

Je komt te werken binnen het Uitkeringen team van de afdeling Services Pensioen. Het team bestaat uit ongeveer 25 collega’s met ruime ervaring binnen de organisatie en/of het vakgebied. Bij ons staat het klantbelang centraal en hier werkt het team dan ook elke dag hard voor.  

Wat je meebrengt

 • Je volgt een HBO of WO opleiding zoals Bedrijfskunde, Economie of een andere financiële opleiding en je bent 4 of 5 dagen per week beschikbaar tot 1 september
 • Je bent een aanpakker, leergierig en pro-actief
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en je bent resultaatgericht
 • Je bent een teamplayer maar je kan ook goed zelfstandig werken

Blijf je ontwikkelen

Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen. We geven je de ruimte en het vertrouwen om te groeien in je carrière en als mens. Wij helpen je hierbij met:

 • Volop training- en opleidingsmogelijkheden in ons Learning & Development Centre
 • Een groot (internationaal) netwerk van collega’s die graag hun kennis met je delen
 • De autonomie om je eigen ontwikkelroute te bepalen

Bij NN werken we hybride. Deels vanuit huis en deels op kantoor. Teams ontmoeten elkaar digitaal, fysiek of hybride. Je spreekt samen met je team af wat het beste past. We hebben onze kantoren zo ingericht dat er voor elk type werk een passende plek is. De officiële standplaats van deze functie is Rotterdam.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij enthousiast over deze vacature en denk je dat je goed past in het team en bij NN? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar wie jij bent, wat jou beweegt en wat jij kunt bijdragen in deze functie bij NN.

Solliciteer direct!

Heb je nog vragen over de vacature of de procedure? Bel of stel je vraag via WhatsApp aan Bianca Hoogweg, stage coördinator via 06 10816801 of via Stagebureau@nn.nl. In deze video stelt Bianca zich alvast aan je voor.

Cancel