Junior Consultant

Bedrijf
Milliman
Type
Fulltime job
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Actuarial Science, Consultancy
Vereiste taal
Engels, Nederlands
Website
https://careers.milliman.com/en

Omschrijving

Milliman Pensioenen is een ambitieus en flexibel adviesbureau in Amsterdam dat op zoek is naar nieuwe junior consultants. Ben jij op zoek naar uitdaging en ontwikkeling? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou.

Beschrijving
Je voert zelfstandig en in teamverband opdrachten uit voor onze klanten. Je werkt samen met (senior) consultants aan uitdagende opdrachten en hebt contact met de klant. In gesprekken met de klant bespreek jij samen met de (senior) consultant de behoeftes en vragen van de klant.

Na het opvragen, analyseren en bewerken van de benodigde informatie werk jij samen met de (senior) consultant aan het vraagstuk. Met behulp van een rapport en/of presentatie geven wij een advies dat aansluit op de vraag en behoefte van de klant.

Daarnaast wordt je betrokken bij de uitvoering van jaarwerken van pensioenfondsen, certificering van pensioenfondsen en allerlei lange termijn prognose analyses. Tevens houd jij je bezig met diverse pensioenberekeningen, IFRS vraagstukken en met het maken van memo’s, rapporten en presentaties voor de klanten.

Voldoe jij aan het volgende profiel?

  • Je hebt een MSc in Econometrie, Actuariële Wetenschappen of een andere vergelijkbare Beta studie
  • Ervaring met R, Microsoft Excel, Powerpoint en Word
  • Kwaliteit om theoretische vraagstukken en uitkomsten eenvoudig te vertalen naar praktische situaties en aanbevelingen
  • Ambitie om consultancy vaardigheden verder te ontwikkelen
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
  • Je bent analytisch, accuraat en betrokken
  • Je bent resultaatgericht, ondernemend, ambitieus en bent gericht op ontwikkeling

Wat bieden wij?
Uitdagend, internationaal en gevarieerd werk, inspirerende en flexibele werkomgeving, mogelijkheden om je persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen en een ‘open’ cultuur met marktconforme arbeidsvoorwaarden.

De organisatie
Milliman is een van de grotere onafhankelijke actuariële adviesbureaus ter wereld en heeft circa 60kantoren in de belangrijkste plaatsen wereldwijd.

Milliman Pensioenen in Amsterdam is volledig gespecialiseerd op het gebied van employee benefits en collectieve pensioenregelingen. De actuarissen van Milliman Pensioenen treden op als certificerend actuaris en als adviserend actuaris voor pensioenfondsen.

Daarnaast adviseert Milliman Pensioenen ondernemingen en ondernemingsraden bij het pensioenbeleid en biedt Milliman Pensioenen diverse opleidingen aan. Voor een groot aantal ondernemingen verzorgt Milliman Pensioenen de (pensioen)berekeningen en rapportages ten behoeve van de internationale verslaggeving. Milliman Pensioenen heeft jarenlange ervaring met dienstverlening voor zowel pensioenfondsen als werkgevers.

Bedrijfscultuur
Milliman Pensioenen is een ‘lean-and-mean’-organisatie waardoor wij hoge (internationale) kwaliteit kunnen leveren tegen aanvaardbare investeringen. Naast kwaliteit vinden wij het minstens even belangrijk dat wij onze adviezen helder uit kunnen leggen en worden begrepen.

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich verder door onze kernwaarden: kwaliteit, integriteit en kansen. Door onze dynamische en flexibele organisatiestructuur en ons internationaal netwerk zijn wij in staat op een unieke wijze invulling te geven aan deze kernwaarden zonder daarbij de lokale proactieve en flexibele houding uit het oog te verliezen.

Verder leggen wij de verantwoordelijkheid steeds op het juiste niveau in de organisatie, stellen de ontwikkeling van de medewerker centraal en zorgen wij tegelijkertijd ook voor innovatieve oplossingen op maat voor onze klanten.

Binnen Milliman geloven wij in de kracht van diverse teams en mensen. Besluitvorming wordt beter als er vanuit meer invalshoeken overwegingen worden meegenomen. Wij zijn ervan overtuigt dat diversiteit een brede visie bevordert op allerlei vraagstukken.

Ben je geïnteresseerd in jouw mogelijkheden binnen onze organisatie? Neem dan contact op met één van onderstaande personen.

Informatie en sollicitatie:
Direct solliciteren:
Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van consultant bij Milliman Pensioenen in Amsterdam inclusief CV via secretariaat.amsterdam@milliman.com

Ben je geïnteresseerd in jouw mogelijkheden binnen onze organisatie? Neem dan contact op met één van onderstaande personen.
René van der Meer
rene.vandermeer@milliman.com
Tel: 020 760 1883
Ellen Marie Primdahl
ellenmarie.primdahl@milliman.com
Tel: 020 760 1890

Cancel