Actuarieel consultant starter/junior

Bedrijf
Milliman
Type
Fulltime job
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Consultancy, Data Science, Quantitative Finance, Risk Management
Vereiste taal
Engels, Nederlands
Website
https://careers.milliman.com/en

Omschrijving

Actuarieel consultant starter/junior

Wil je werken aan uiteenlopende opdrachten met impact op het gebied van actuarieel- en financieel risicomanagement, dan is Milliman de organisatie voor jou. Projecten waaraan wij werken voor onze klanten zijn veelal gericht op kwantitatieve vraagstukken waar financiële instellingen mee te maken hebben: van het ontwikkelen van interne modellen tot M&A-trajecten, en van het opstellen van machine-learning modellen tot het hedgen van financiële posities. Door de verscheidenheid aan opdrachten is dit de uitgelezen kans jezelf te ontwikkelen als consultant en voort te bouwen op de vaardigheden en kennis die je hebt opgedaan op de universiteit. Daarnaast werk je bij Milliman in een omgeving waarin je veel vrijheid krijgt en met collega's die ambitieus, vindingrijk en bereid zijn je te helpen.

Wie zijn wij?

Milliman is een van 's werelds grootste onafhankelijke adviesbureaus op het gebied van actuarieel en financieel risicomanagement. We zijn opgericht in 1947 met kantoren in de meeste grote steden over de hele wereld. Naast het traditionele actuariële vakgebied ondersteunen wij onze klanten ook op het gebied van financieel risicomanagement en data-analyse. De cultuur binnen Milliman is te omschrijven als kennis- en resultaatgericht. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe uitdagingen op diverse kwantitatieve gebieden. De ene dag assisteer je onze klanten bij het ontwikkelen van een nieuw risicomodel of voer je een data science-project uit, de volgende dag adviseer je een van onze klanten bij het implementeren van nieuwe wettelijke vereisten of assisteer je bij een M&A-project.

Voldoe jij aan dit profiel?

Wij zijn op zoek naar toptalenten - net afgestudeerd of met een paar jaar werkervaring - die kwantitatief sterk zijn, een hands-on mentaliteit hebben en affiniteit hebben met de financiële sector. Je beschikt over uitstekende probleemoplossende vaardigheden en kunt zowel zelfstandig als in teamverband aan een grote verscheidenheid aan projecten werken. Hierbij zijn goede communicatievaardigheden zijn een must, om zo klantrelaties te kunnen onderhouden en te ontwikkelen.

Overige vereisten:

  • Een MSc in Econometrie, Actuariële Wetenschappen of een andere vergelijkbare bètastudie
  • Pas afgestudeerd of enkele jaren werkervaring (0 tot 4 jaar)
  • Uitstekende basisvaardigheden op het gebied van modelleren (bijv. R/Python), en enthousiast om deze vaardigheden verder te ontwikkelen
  • Kwaliteit om theoretische vraagstukken en uitkomsten eenvoudig te vertalen naar praktische situaties en aanbevelingen
  • Ambitie om consultancy vaardigheden verder te ontwikkelen
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
  • Je bent analytisch, accuraat en betrokken
  • Je bent resultaatgericht, ondernemend, ambitieus en bent gericht op ontwikkeling
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Wat bieden wij?
Wij bieden een dynamische werkomgeving waarin je vanaf het begin verantwoordelijkheid krijgt. Als starter kan je ervaring opdoen in een breed scala aan werkgebieden. Van actuarieel en financieel risicoadvies tot data science-gerelateerde projecten. En bij klanten zowel binnen als buiten de financiële sector. Terwijl je ervaring opdoet, kan je jezelf ontwikkelen als consultant op de door jou gewenste vakgebieden.
Je ontvangt een marktconform basissalaris en een bonus gerelateerd aan jouw persoonlijke bijdrage aan het succes van ons kantoor.

Contact
Wil jij bij Milliman aan de slag?
Klik op deze knop om naar onze website te gaan: Vacatures zoeken | Carrière | Milliman.
Of neem contact met ons op via e-mail: talent.benelux@milliman.com

Cancel