AssetCare

Website
https://assetcare.nl/
Branche / Vakgebied
Financial services
Vereiste taal
Engels, Nederlands
Locatie
Amsterdam

Over AssetCare

AssetCare is een specialist in het bedienen van hedgefondsen, cryptofondsen, verzekeringsmaatschappijen, family offices en pensioenfondsen. 

Over AssetCare 

AssetCare is sinds 2006 een bekende naam in de wereld van beleggingsfondsen en institutionele beleggers en groeit snel in het aantal bediende klanten. Onze diensten omvatten het faciliteren van professionele beleggers in het opstartproces van hun eigen fonds, in allerlei soorten beleggingscategorieën zoals beursgenoteerde producten, vastgoed, privéschuld en cryptocurrency. Daarnaast bieden we adviesdiensten aan grote institutionele partijen zoals banken, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen.

Bij AssetCare leer je alle ins en outs van de financiële sector, omdat onze klantenbasis varieert van fondsen met beheerd vermogen vanaf 1 miljoen euro tot enkele miljarden euro's (pensioenfondsen). AssetCare ontwikkelt voortdurend in-house softwareoplossingen (AssetCare Portal) en creëert slimmere manieren om de gegevens van fondstransacties te verwerken.   

AssetCare streeft ernaar de markt voor fondsboekhouding en -administratie te hervormen. Met een relatief klein team en een dynamische werkomgeving krijg je veel verantwoordelijkheid. Ten slotte organiseert onze organisatie veel bedrijfsuitjes en ons kantoor is gevestigd aan de Zuidas in Amsterdam. Geïnteresseerd om lid te worden van het team van AssetCare? Bekijk alsjeblieft de volgende link voor onze openstaande vacatures. 

Cancel