Baken Adviesgroep

Over Baken Adviesgroep

Baken Adviesgroep is een data- en consultancybureau met ambitie.

Ons team bestaat uit jong talent en ervaren consultants die zich gezamenlijk inzetten op actuele vraagstukken van bedrijven, economie en maatschappij. Studenten komen bij ons om ervaring op te doen, skills te ontwikkelen en mee te bouwen aan een innovatief bedrijf.

De vraagstukken waaraan wij werken zijn zowel projecten voor klanten als eigen rapporten en modellen. Voor klanten doen we met name projecten op het gebied van data-analyse, data-verrijking en strategische consulting. Daarnaast werken we continu aan eigen rapporten, publicaties en macro-economische forecasting modellen. Tot slot is de Baken Brouwerij de plek waar nieuwe ideeën vanuit het team een kans krijgen: onze machine learning experimenten testen we hier in pilotprojecten bij klanten. En als we zin hebben in een écht biertje dan is Pllek op loopafstand. Hier zijn we dan ook regelmatig te vinden voor een after-work borrel.

Wat onze projecten gemeen hebben, is het Baken DNA: gedrevenheid, creativiteit en visie. Als klein -maar groeiend- bedrijf werken we hard voor onze klanten en bewijzen we onszelf door telkens met unieke oplossingen te komen. Wij leveren innovatieve research en oplossingen vanuit onze kennis van data, machine learning en een eigen visie op disruptieve trends.

 


Vacatures
Omdat we snel groeien, zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Ben je gek op data en heb je interesse in het bouwen van innovatieve economische modellen? En wil je naast je studie een uitdagende functie bij een groeiende onderneming in Amsterdam? Dan maken we graag kennis met je. Bekijk onze vacature pagina of neem contact op.

W: www.bakenadviesgroep.nl
M: info@bakenadviegsroep.nl

Cancel