Heineken

Branche / Vakgebied
Data Science, Marketing, Operations Research, Research, Risk Management, Financial services, Business Analytics
Vereiste taal
Engels, Nederlands

Over Heineken

Go places!

HEINEKEN is de meest internationale en één van ’s werelds toonaangevende bierbrouwers, met merken verkrijgbaar in meer dan 170 landen over de hele wereld. We zijn een trotse, onafhankelijke en internationale brouwer met een rijke geschiedenis en erfgoed, die consumenten overal ter wereld wil verrassen en inspireren. We hechten waarde aan passie voor kwaliteit, plezier in het leven, respect voor mensen en onze planeet.

Overal ter wereld kunnen consumenten van onze merken genieten. Naast het internationale meest waardevolle premiummerk Heineken, behoren tot ons portfolio meer dan 250 merken waaronder: Amstel, Brand, Desperados en Primus. Daarnaast is HEINEKEN ’s werelds grootste producent van cider, met merken als Jillz, Strongbow Gold en Apple Bandit.

HEINEKEN blijft innovatief op alle fronten. Zowel in producten en verpakkingen als in onze processen. Zo zijn we voortdurend bezig onze bedrijfs- en productieprocessen te optimaliseren. Of je nu werkt in één van onze brouwerijen waar het bol staat van de state of the art techniek of op kantoor: elke dag wordt je uitgedaagd om samen met je eigen collega’s en collega’s van andere vakgebieden tot slimme oplossingen te komen.

Door middel van ons “Brewing a Better Future” Programma creëren wij een reële en duurzame waarde voor al onze belanghebbenden. Dit doen we door onze campagnes ‘If you drive, never drink’ en ‘Dance more, drink slow’, zowel als voor het milieu. In Zoeterwoude brouwen wij bier met behulp van 50% aan windenergie als energie voorziening. Onze brouwerij in Wijlre draait volledig op zonne-energie en zo zijn er nog veel meer initiatieven om onze toekomst te verbeteren. We willen onze positie als ’s werelds meest internationale bierbrouwer gebruiken om bij te dragen aan positieve veranderingen en het creëren van een leefbaardere wereld.

Wat bieden we jou?

HEINEKEN Nederland biedt unieke Traineeships aan om jong talent klaar te stomen voor de toekomst. Wij geloven dat de jonge en ondernemende pioniers van vandaag verantwoordelijk zijn voor ons wereldwijde succes in de toekomst.

Ben jij op zoek naar een werkgever die zoveel meer kan bieden dan enkel een baan? Een organisatie die jou uitdaagt het beste uit jezelf te halen en de wereld te ontdekken?

HEINEKEN Management Traineeship

Het Management Traineeship is een unieke ervaring. Het is ontworpen voor de leiders van de toekomst. In dit programma wordt je uitgedaagd en blootgesteld aan de grootste uitdagingen en ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

Jouw inbreng als Management Trainee is essentieel om HEINEKEN als bedrijf scherp te houden. Jij brengt vernieuwing en zorgt ervoor dat wij als wereldmerk voorloper blijven in de markt.

Om te groeien, zowel als persoon en als professional, ga je 1 van jouw 3 opdrachten in het buitenland doen. Waar je naartoe gaat, weten we nu nog niet. Maar dat het een avontuur wordt dat jou zal verrijken, staat vast. Welk land ligt op jou te wachten? 

De vakgebieden binnen het Management Traineeship zijn:

  1. Commercie

Voor als je een passie hebt voor Marketing of Sales. Voor als jij groots denken combineert met de wil om echte resultaten te boeken. 

  1. Supply Chain

Voor als jij al je hele leven een onbedwingbare passie hebt voor techniek. Voor als je deze passie ook kunt overbrengen op anderen en samen meer kan bereiken.

  1. IT

Voor als je gefascineerd bent door innovatie en alle veranderingen die het IT vakgebied doorgaat. Voor als je van vernieuwing houdt en anderen hier graag in mee wilt nemen.

  1. Finance

Voor als je een totaal overzicht wilt hebben over onze gehele organisatie. Voor als je onze ambitieuze plannen graag wilt onderbouwen en deze inzichtelijk, vergelijkbaar en begrijpelijk wilt maken.

Bij HEINEKEN wordt er veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van haar medewerkers. Wij zijn ervan overtuigd dat mensen die hun werk beter beheersen en veilig werken, efficiënter en met meer plezier hun werk verrichten. Daarom krijg je als startende Management Trainee bij HEINEKEN veel training, zowel op persoonlijke ontwikkeling als functie inhoudelijk. Ook leer je ontzettend veel door de uitdagende projecten tijdens je Traineeship en ontwikkel je je daarnaast door intensieve begeleiding.

Interesse?

Leuk! Wij bieden kansen voor studenten met allerlei verschillende (studie)achtergronden. Heb je vragen over werken bij HEINEKEN of over het Management Traineeship? Neem dan contact op met onze Campus Recruiter Willemijn Cortenraad. Zij is te bereiken via willemijn.cortenraad@heineken.com of via 0612520059.

Cancel