Quantics

Website
http://www.quantics.nl/

Over Quantics

Quantics is een kleinschalig toonaangevend consultancybureau op het gebied van data science. Sinds de oprichting zijn wij succesvol op weg naar het behalen van ons doel, namelijk in de top van de data consultancybureaus te komen met behoud van ons kleinschalige karakter en bijbehorende cultuur. Door middel van onze onafhankelijkheid, sector overstijgende kennis en excellente professionals zijn wij van onschatbare waarde voor onze klanten.

 

Wat wij doen

Wij helpen klanten uit verschillende sectoren op projectbasis met het oplossen van complexe data gerelateerde vraagstukken. Onze ervaring bij klanten is breed, van de financiële sector en energiemaatschappijen tot telecomorganisaties en de auto-industrie. Onze econometrisch en anderszins technisch geschoolde consultants zijn in staat deze sector overstijgende ervaring om te zetten naar kennis die van een toegevoegde waarde zijn voor al onze klanten.

 

De projecten waar wij betrokken bij zijn variëren van sector tot afdeling tot discipline. Ons doel is hierbij om altijd heldere resultaten te leveren die bruikbaar inzicht voor de optimalisatie van de bedrijfsvoering. Binnen het domein van data consultancy zijn wij gespecialiseerd op de volgende gebieden:

- Data Intelligence: analyseren van historische data voor toekomstvoorspellingen

- Data Analytics: van ruwe data naar informatie en besluitvorming

- Data Engineering: het ontwerpen en bouwen van goed (samen)werkende data ecosystemen

- Customer Data Insight: onderzoeken en optimaliseren van klant(gedrag) en klantreis

 

Wat ons kenmerkt

Wij worden gekenmerkt door onze enthousiaste, gedreven en multidisciplinaire consultants. Door onze mentaliteit om meerwaarde te leveren zijn wij snel en efficiënt in staat om onze opdrachtgevers te helpen in het realiseren van hun ambities. Daarnaast beschikken onze consultants niet alleen over sterk analytische vaardigheden, maar kunnen deze ook om zetten naar een helder advies die direct inzetbaar is voor de business. Ook krijgen wij veel energie van onze teamuitjes en het samen nadenken over de verdere groei en ontwikkeling van Quantics.

 

Wil jij meer weten over een carrière bij Quantics, wie wij zijn of wat wij voor mogelijkheden bieden? Neem dan contact op met Dorien de Boer (+31 6 28 61 72 12, dorien.de.boer@quantics.nl).

 

Cancel