Takeaway.com

Over Takeaway.com

About Takeaway.com
Van een zolderkamer in Enschede tot leidend internationaal tech bedrijf! Wij zijn vereerd om dé grootste online eten-bestelsite in continentaal Europa en Israel te zijn. Sinds onze oprichting, way back in 2000, zijn wij altijd bezig geweest met 1 ding: het verbinden van consumenten met fantastische restaurants via een zo makkelijk mogelijk online platform. Vandaag de dag geldt dat nog steeds. Wij zijn een gedreven, internationale groep mensen die met trots kunnen zeggen dat wij Takeaway.com groot(s) maken!

En Wellicht wist je het al: wij zijn beursgenoteerd, groot en internationaal. Maar, eigenlijk zijn wij nog steeds een soort startup: je kunt hier direct impact te hebben op jouw vakgebied. Bovendien merk je ook echt dat iedereen dezelfde ‘mouwen opstropen en gaan’-instelling heeft. 

Maar Takeaway.com, is dat nou een concurrent van Thuisbezorgd? Nee, laten we die verwarring uit de weg ruimen. Takeaway.com is o.a. thuisbezorgd.nl, maar ook: Lieferando.de, Lieferservice.at, Pyszne.pl, takeaway.com-Bulgaria, Takeaway.com-Romania, Takeaway.com-Portugal, Takeaway.com-Belgie & Takeaway.com-Switzerland. 

Ons platform heeft dus in elk land een eigen naam, maar samen zijn wij TakeAway.com! Een techbedrjif, waar jij je als starter in kan gaan ontwikkelen.

Werken bij Takeaway.com tijdens en na je studie
Net je studie afgerond, of bijna klaar? Wij zijn opzoek naar jou! Takeaway.com biedt niet alleen stagemogelijkheden, maar we bieden ook genoeg kansen voor Young Professionals. 

Vooral onze marketing & BI/IT afdeling zijn de ideale plek om jou kennis uit je studie, direct en met resultaat, in te gaan zetten. Laat ons je een kijkje geven hoe deze afdelingen eruit zien!

Marketing bij Takeaway.com is de plek waar creatieve en datagedreven mensen samenkomen om 1 ding te bewerkstelligen: Europa’s meest geliefde en favoriete eten-bestel-merk worden. Hoe we dat doen? Door mensen de snelste online route naar hun favoriete maaltijd te bieden. Dit doen we door het beste advies over gerechten te geven en door een platform te zijn waar je verliefd op wilt worden. Dus of je nu aan de slag gaat met het bouwen van een ‘next-level’ Adword-campagne, epische content maakt of werkt aan een ongekende push message-strategie, wij verwelkomen jouw klantgerichte kennis met open armen. Verwacht een werkomgeving waar persoonlijke groei voorop staat en je direct een impact kunt maken. En natuurlijk een plek waar je lol gaat hebben!

IT is het hart van Takeaway.com: dé plek waar de wensen van een consument worden omgezet naar technologische hoogtepuntjes. Hier vind je alleen maar techies die niet van saai houden! In dit gedreven team vol jonge en gepassioneerde mensen krijg jij de kans om te knallen op jouw vakgebied. Bovendien sta je vrij om nieuwe technieken te gebruiken en om aan de slag te gaan met 'state-of-the-art' tech. Wij integreren nieuwe features om de wensen van de consument om te zetten in hapklare oplossingen. Maar, wij onderhouden ook het platform zodat men altijd de meest soepele gebruikerservaring heeft. Geen dag is hetzelfde en dat vraagt om iemand met een hoop energie en flexibiliteit. Ben jij klaar om aan de slag te gaan bij Takeaway.com en ons te helpen met o.a. Machine-learning, deep learning en nog veel meer?

Onze werksfeer
Het kloppend hart van Takeaway.com kan worden samengevat in 3 eenvoudige woorden: Lead, Deliver and Care. Deze kernwaarden worden weerspiegeld in alles wat wij doen. 

Wij zijn marktleiders (Lead) op het gebied van online bezorgservice. Niet alleen in cijfers, maar ook als voorbeeld. We creëren innovatieve en duurzame oplossingen. 
We leveren (Deliver) meer dan we beloven. Zowel aan onze klanten als aan onszelf. We krijgen dingen gedaan door hard te werken en hands-on te zijn. 
Wij zorgen (Care)voor onze klanten en restaurants partners door hun behoefte te begrijpen. Maar we zorgen ook voor elkaar, de maatschappij en het milieu.


Nieuwsgierig geworden? Bij Takeaway.com zijn we altijd op zoek naar gedreven, analytische en creatieve talenten. Kijk voor meer informatie op onze job website: https://www.takeaway.com/jobs

 

Cancel