Koffie Commissie

Over de Koffie Commissie

Het idee van de Koffie Commissie is dat je als VSAE lid koffie kan gaan drinken met iemand uit de commissie. Dit kan in een café, in het park, tijdens een blokje om of waar je ook zou willen. Tijdens het koffietje kan je het hebben over dingen waar je het moeilijk mee hebt, zoals je studie, sociaal leven of wat dan ook. Maar ook als je gewoon wat gezelschap nodig hebt ben je meer dan welkom om af te spreken met iemand van de Koffie Commissie. Uiteraard mag je ook altijd (video)bellen, appen of afspreken op welke manier je ook wilt. De keuze is aan jou!

Hieronder vind je wat informatie over elk lid van de Koffie Commissie. Je kan een afspraak met ze maken door een berichtje te sturen naar het telefoonnummer wat bij elke commissielid staat.

Belangrijk: je afspraak en alles wat je bespreekt met de Koffie Commissie is volledig confidentieel. 

Leer de commissie kennen

Lobke

Hoi, mijn naam is Lobke, ik ben 19 jaar en ik ben een derdejaars econometrie studente. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in het zwembad of op de racefiets.

Ik ben een actief persoon: ik vind heel veel dingen leuk en blijf altijd bezig. Omdat ik zo veel dingen wil doen, heb ik best wel eens te kampen gehad met stress of overwerkt zijn. Inmiddels kan ik hier beter mee omgaan, en ik help graag anderen daarmee. Daarnaast geef ik erg om de mensen om me heen, en vind ik het belangrijk dat mensen zich veilig en op hun gemak voelen.

Mocht je ergens mee zitten of gewoon even willen babbelen, mag je me altijd appen of bellen zodat we iets kunnen afspreken :)

Contact info: +31 6 27 42 37 60

Selma

Hoi! Ik ben Selma en ik ben momenteel de Interne Zaken van het VSAE bestuur. Dit betekent dat ik regelmatig met mensen koffietjes doe, dus het is zeker geen verrassing als je me in een café met iemand zie babbelen. Ook zie ik heel veel verschillende mensen dus ik denk dat ik vrij benaderbaar ben, zelfs als je wat verlegener bent!

Ik spendeer een groot deel van mijn vrije tijd met vrienden, maar als ik alleen ben vind ik het ook leuk om te koken, sporten en muziek te spelen. Ik sta over het algemeen open voor nieuwe ervaringen en hou ervan om dingen te proberen, dus we hebben vast en zeker een hobby gemeen! Ik kom uit Finland (een geweldig land, begrijp me niet verkeerd), maar waar problemen met mentale gezondheid helaas vrij vaak voorkomen. Waar je dus ook mee zit, ik weet dat je niet alleen bent. Ik heb ook periodes gehad waarin ik het moeilijk had, dus ik hoop dat ik een goed luisterend oor kan zijn.

Contact info: +358 44 321 39 31

Coen

Ik ben Coen, 23 jaar en zit in m’n laatste fase van de bachelor. Geen bestuur voor mij maar wel actief in deze commissie omdat ik geïnteresseerd ben in psychologie en uiteraard van goede gesprekken houd. Maar vooropgesteld, omdat ik zoveel als mogelijk wil bijdragen iemand zich beter te laten voelen. 

Zelf heb ik 5 jaar geleden ernstig hersenletsel opgelopen waarna ik de nodige obstakels ben tegengekomen op fysiek, cognitief en sociaal vlak. Sommige waar ik nog steeds mee te maken heb en van leer. Een fout die ikzelf heb gemaakt is het allemaal zelf te willen doen, ook al ben je daartoe in staat, gehoord worden en een perspectief van buitenaf te krijgen helpt altijd. Daarom ben ik ook meer dan bereid om m’n ervaringen te gebruiken/delen om je zo te kunnen ondersteunen.

Overigens houd ik van sporten en eigenlijk alles dat met eten te maken heeft. Ik lees graag en ben altijd in voor een spelletje. Dus mocht je niet lekker in je vel zitten en gewoon even willen praten/lachen, je weet me te vinden! 

Hoe dan ook ben ik er voor je. En voor nu, het komt goed :)

Contact info: +31 6 39 10 06 57

Daan

Hey! Mijn naam is Daan, ik ben 20 jaar en ik zit in mijn tweede jaar van de bachelor Econometrie & Data Science. Ik hou erg van sporten, zoals tennis, padel, golf, en meer. Daarnaast vind ik koken ook heel leuk, en eigenlijk alles wat met eten te maken heeft :) 

Hopelijk heb je het naar je zin in Amsterdam, op de UvA en bij de VSAE, en gaat het je allemaal goed af. Natuurlijk zitten er ook minder leuke kanten aan het studentenleven. Belangrijk om te onthouden op deze minder leuke momenten is dat je niet alleen bent. Er zullen altijd mensen zijn die hetzelfde meemaken als jij, of mensen waarmee je over van alles kan praten. Daar zijn wij als Koffie Commissie ook voor! De kans is zeer groot dat minstens één van ons vergelijkbare struggles heeft (gehad), dus wij zijn er altijd om hierover te praten :) 

Je kan me altijd appen of bellen, om een koffietje te doen of om gewoon te praten. Of kom gezellig langs bij de VSAE kamers (REC E1.32) op de UvA! Samen met de rest van het bestuur zit ik hier elke dag, en onze ledenkamer is vaak druk bezet met leden die komen studeren, lunchen of kletsen. 

Weet in ieder geval dat je niet alleen bent :) 

Contact info: +31 6 37 31 42 45

Cancel