Introductie Kamp

Beste aankomende eerstejaarsstudenten Actuariaat, Econometrie & Data Science of Business Analytics,

Begin jij volgend jaar met de studie Actuariaat, Econometrie & Data Science of Business Analytics? Ga mee met de volgende editie en ontmoet je nieuwe studiegenootjes, zet je eerste stappen richting een geweldige studententijd en vooral: geniet van je laatste vakantiedagen! Dit jaar zal het VSAE Introductie Kamp plaatsvinden van 20 tot en met 22 augustus 2024 in Uddel.

Waarom meegaan met het Introductie Kamp?

Er staat ons nog een lange zomer voor de boeg, maar voordat je het weet is het september en beginnen de colleges. Maar voordat het zover is organiseert de VSAE het Introductie Kamp, als een prachtige afsluiting van een, hopelijk, mooie zomer. Aankomend jaar reizen we samen met je toekomstige studiegenoten af naar het altijd gezellige Uddel.

Deze dagen wil je niet mislopen. Buiten het feit dat je nog even drie dagen vakantie kunt vieren, kan je tijdens het Introductie Kamp je medestudenten in een ontspannen sfeer leren kennen. In deze dagen wordt het ijs alvast tussen jullie gebroken, en laat dit nou net het allerbeste begin zijn voor een nieuw collegejaar.

Oftewel, meegaan met het Introductie Kamp is de beste en leukste manier om een nieuw collegejaar mee te beginnen. Uit voorgaande jaren is gebleken dat er een band ontstaat tussen de studenten die mee zijn geweest met het Introductie Kamp, en zeker in de eerste collegeweken is het Introductie Kamp dan ook een geliefd gespreksonderwerp.

Wij zijn er zeker van overtuigd dat het hele mooie dagen gaan worden en we hebben er zelf belachelijk veel zin in! We zouden het dan ook ontzettend leuk vinden om deze ervaring met jou te delen.

Het introductie kamp kost maar €25, samen met een lidmaatschap voor de VSAE van €20 voor 4 jaar! Als je lid bent krijg je korting op alle studieboeken, studiebegeleiding en wat gratis drankjes bij onze maandelijkse borrels. Dat geld heb je er dus binnen één collegeblok weer uit!

Inschrijven werkt als volgt:

1. Om deel te nemen aan het VSAE Introductie Kamp moet je eerst lid worden van de VSAE. Ga hiervoor naar de pagina Lidmaatschap, vul je gegevens in en klik op verzenden.

Let op! Inloggen via je e-mailadres en wachtwoord is pas mogelijk nadat je account is geactiveerd. Binnen 48 uur zal je account geactiveerd zijn en krijg je een mail ter bevestiging. Vanaf dan kun je met je e-mailadres en je wachtwoord inloggen bij de VSAE op Mijn VSAE.

2. Klik hier, of ga bovenin bij Mijn VSAE naar Inschrijven voor activiteiten en dan naar VSAE Introductie Kamp.

3. Registreer je voor het evenement en voltooi je reservering door te betalen.

4. Je bent nu ingeschreven! Je ontvangt van ons een mail ter bevestiging van je inschrijving.

Mocht het Introductie Kamp al vol zitten, dan kom je op de reservelijst terecht. Je krijgt dan zo snel mogelijk bericht als er een plek vrijkomt.

Mocht je problemen ondervinden met het aanmelden of als je nog vragen hebt dan kan je ons bellen op 020 525 4917 of een mail sturen naar secretary@vsae.nl.

Cancel