Waarom bestuur?

Als bestuurslid van de VSAE ben je verantwoordelijk voor het dagelijks functioneren van de vereniging. Dit brengt veel uitdagingen met zich mee welke zich zullen vertalen in een enorme ontwikkeling van jou als persoon, je netwerk en de vereniging. Indien je geïnteresseerd bent in een bestuursjaar - niet noodzakelijk het komende jaar - dan ben je van harte welkom voor een kop koffie en een gesprek.

Gedurende het jaar leer je om intensief samen te werken in een klein team, heb je de mogelijkheid om eigen plannen te realiseren, ontwikkel je jouw communicatieve vaardigheden en krijg je inzicht in het functioneren van een (klein) bedrijf. Daarnaast staat een bestuursjaar erg goed op je CV.

Als studievereniging ligt de VSAE op het snijvlak van studenten, de universiteit en het bedrijfsleven. Als bestuurslid zit je in het hart van de vereniging en zal je in elk van deze milieus contacten opdoen die samen voor een breed en waardevol netwerk zorgen waarvan je de rest van je leven profiteert.

De VSAE heeft een scala aan commissies dat strekt van een sociale jaarafsluiting of wintersport tot een prestigieuze Econometric Game of Analytics Academy. De balans tussen sociaal en serieus is wat de VSAE haar karakter geeft en wat een bestuursjaar een unieke ervaring maakt.

Voor meer informatie, vragen en/of het plannen van een vrijblijvend, oriënterend gesprek kan je contact opnemen met Selma Lindfors door een mail te sturen naar internal@vsae.nl of zoekcommissie@vsae.nl. De leden van de zoekcommissie zullen vertrouwelijk met je interesse en eventuele aanmelding omgaan.

Cancel