Introductiedagen

Beste aankomende eerstejaarsstudenten Actuariaat of Econometrie,

Begin jij volgend jaar met de studie Actuariaat of Econometrie? Ga mee met de volgende editie en ontmoet je nieuwe studiegenootjes, zet je eerste stappen richting een geweldige studententijd en vooral: geniet van je laatste vakantiedagen! Dit jaar zullen de VSAE introductiedagen plaatsvinden van 23 tot en met 25 augustus 2021.

Waarom meegaan met de Introductiedagen?

Er staat ons nog een lange zomer voor de boeg, maar voordat je het weet is het september en beginnen de colleges. Maar voordat het zover is organiseert de VSAE de Introductiedagen, als een prachtige afsluiting van een, hopelijk, mooie zomer. Aankomend jaar reizen we samen met je toekomstige studiegenoten af naar het altijd gezellige Ommen.

Deze dagen wil je niet mislopen. Buiten het feit dat je nog even drie dagen vakantie kunt vieren, kan je tijdens deze Introductiedagen je medestudenten in een ontspannen sfeer leren kennen. In deze dagen wordt het ijs alvast tussen jullie gebroken, en laat dit nou net het allerbeste begin zijn voor een nieuw collegejaar.

Oftewel, meegaan met de Introductiedagen is de beste en leukste manier om een nieuw collegejaar mee te beginnen. Uit voorgaande jaren is gebleken dat er een band ontstaat tussen de studenten die mee zijn geweest met de Introductiedagen en zeker in de eerste collegeweken zijn de Introductiedagen dan ook een geliefd gespreksonderwerp.

Wij zijn er zeker van overtuigd dat het hele mooie dagen gaan worden en we hebben er zelf belachelijk veel zin in! We zouden het dan ook ontzettend leuk vinden om deze ervaring met jou te delen.

De Introductiedagen kosten maar €20, samen met een lidmaatschap voor de VSAE van €20 voor 4 jaar! Als je lid bent krijg je korting op alle studieboeken en wat gratis drankjes bij onze maandelijkse borrels. Dat geld heb je er dus binnen een collegeblok weer uit!

Natuurlijk zullen wij enkele maatregelen treffen in verband met corona. Een van die maatregelen is bijvoorbeeld dat wij een maximum van 54 personen stellen. Wij hanteren een first-come-first-serve systeem, dus wees snel met aanmelden!

Inschrijven werkt als volgt:

1. Om deel te nemen aan de VSAE Introductiedagen moet je eerst lid worden van de VSAE. Ga hiervoor naar de pagina Lidmaatschap, vul je gegevens in en klik op verzenden.

2. Let op! Inloggen via je e-mailadres en wachtwoord is pas mogelijk nadat je account is geactiveerd. Binnen 24 uur zal je account geactiveerd zijn en krijg je een mail ter bevestiging. Vanaf dan kun je met je e-mailadres en je wachtwoord inloggen bij de VSAE op Mijn VSAE.

3. Ga bovenin bij Mijn VSAE naar Inschrijven Activiteiten en dan naar VSAE Introductiedagen. Registreer je voor het evenement.

4. Je bent nu ingeschreven! Je ontvangt van ons een mail ter bevestiging van je inschrijving voor de Introductiedagen. Daarnaast krijg je een vriendschapsverzoek van Board Vsae op Facebook, vervolgens nodigen we je uit voor het Facebook evenement van de Introductiedagen, waar we je mee op de hoogte houden. Is je account op Facebook afgeschermd, dan kun je ons zelf een vriendschapsverzoek sturen.

Mochten de Introductiedagen al vol zitten, dan kom je op de reservelijst terecht. Je krijgt dan zo snel mogelijk bericht als er een plek vrijkomt.

Mocht je problemen ondervinden met het aanmelden of als je nog vragen hebt dan kan je ons bellen op 06 12085010 of een mail sturen naar secretary@vsae.nl.

Cancel