Studiebegeleiding

VSAE Studiebegeleiding

Voor een aantal vakken uit het eerste jaar is er de mogelijkheid tot VSAE studiebegeleiding. Deze studiebegeleiding wordt verzorgd door ouderejaars AE studenten. Deze docenten begeleiden een groep van 6 tot 12 eerstejaars op het gebied van Wiskunde 1, Wiskunde 2, Kansrekening en Statistiek 1 en Kansrekening en Statistiek 2. Deze begeleiding vindt plaats in de weken 2 tot en met 7 van een blok. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om deze ouderjaarsstudent te benaderen voor vragen buiten deze lessen om. De kosten voor de VSAE studiebegeleiding zijn €40 per vak.

Individuele bijles

Ook wanneer je liever individuele bijles wilt kun je bij ons terecht. Naast de VSAE studiebegeleiding kun je via de VSAE in contact komen met ouderejaars die individuele bijles geven. Dit kun je doen naast de VSAE studiebegeleiding, maar ook zonder daaraan deel te nemen. 

Aanvragen voor individuele bijles kunnen gemaild worden naar studiebegeleiding@vsae.nl. Wij gaan dan op zoek naar een ouderejaars VSAE'er om je te helpen. 

FBSB Studiebegeleiding

Voor alle vakken en bijbehorende herkansingen waarvoor we zelf geen groepsbegeleiding organiseren werken we samen met FBSB. Deze partner organiseert voor de lastige vakken zogenaamde 12-courses. Hierbij wordt in een kleine (3-5 studenten) of grote groep (6-8 studenten) de volledige lesstof in 12 uur tijd (verspreid over meerdere weken) behandeld. De docenten van FBSB hebben aantoonbare professionele ervaring in lesgeven en een deel ben je misschien zelfs al tegengekomen als werkcollegedocent AE.

Daarnaast biedt FBSB groepsbegeleiding en individuele begeleiding aan waarbij je de frequentie van de lessen en de samenstelling van de groep zelf bepaalt (uiteraard proberen ze je hierbij zo goed mogelijk te adviseren). Zo heb je ook een oplossing wanneer je met wat studiegenoten twee weken voor het tentamen in de problemen dreigt te raken.

Door het invullen van de code FBSBVSAE2018@7%2##1 betaal je als VSAE’er hun voordeligere partnertarieven.

 

Cancel