Studiebegeleiding

FBSB is de partner van de VSAE voor alle studiebegeleiding rondom de opleiding Actuariële Wetenschappen en Econometrie (AE). Voor VSAE-leden bieden zij voor alle vakken van onze opleiding in verschillende vormen studiebegeleiding aan tegen zeer voordelige tarieven. 

Voor de moeilijkste vakken van de opleiding zijn er Fibonacci Courses (Fico's). Deze Fico's bestaan uit twee onderdelen. Allereerst komen er elke week vidcasts online over de stof van die week. Dit wordt uitgebreid behandeld door twee econometrie PhD-studenten. Het tweede onderdeel zijn de seminars. Deze vinden in week 6 en 7 van de periode plaatst en duren beide 2 uur. Tijdens de seminars worden er moeilijke tutorial vragen en oud tentamen vragen besproken. Deze seminars vinden op Roeterseiland campus plaats en worden ook opgenomen. Overigens is het ook mogelijk om alleen de vidcasts aan te schaffen.

De Personal Tutors van FBSB hebben aantoonbare ervaring in lesgeven en veel Personal Tutors werken bovendien als werkcollegedocent aan de FEB. Naast de Fico's biedt FBSB individuele begeleiding op maat aan. Je kan uiteraard ook zelf een groep samenstellen waarbij je zelf de frequentie van de lessen en de groepsgrootte bepaalt. Zo heb je ook een oplossing wanneer je met wat studiegenoten twee weken voor het tentamen in de problemen dreigt te raken.  Door het verzilveren van de VSAE-kortingscode betaal je als VSAE'er een veel voordeliger tarief.  Voor alleen de vidcasts is dit tarief  €34,90 i.p.v. €39,95 en voor de seminars betaal je 11.90/uur i.p.v. € 12.95/uur.  Als eerstejaars VSAE-student krijg je voor de Fico’s nog een extra korting van 25%. Het gehele aanbod is te vinden op de website van FBSB. De kortingscode is te vinden onder het kopje 'mijn VSAE'. 

Scriptiebegeleiding

Naast de begeleiding bij reguliere vakken biedt FBSB verschillende vormen van scriptiebegeleiding aan.Je kunt kiezen uit een eenmalig consult als je vastloopt op een specifiek onderdeel. Wanneer je gedurende het gehele proces vragen wilt stellen aan een Personal Tutor kun je een pakket aanschaffen. Bij het aanschaffen van het Final Check pakket krijg je feedback op je volledige scriptie. Met dit pakket kun je de laatste fouten corrigeren en aanvullende feedback kunt verwerken, voordat je je laatste versie van je scriptie inlevert. 

Meer informatie

Cancel