Studiebegeleiding geven?

Lijkt het je leuk om medestudenten te helpen en wil je wat bijverdienen? Via de VSAE kun je studiebegeleiding en bijles geven! We zoeken elk semester enthousiaste en gemotiveerde tutors. 

Groepsbijles (ongeveer 10 studenten)
We zoeken docenten voor de volgende vakken:

  •  Wiskunde 1: Calculus                       (september-oktober)
  •  Kansrekening en Statisiek 1             (november-december)
  •  Wiskunde 2: Lineare Algebra            (februari-maart)
  •  Kansrekening en Statistiek 2           (april-mei)

Details van de groepsbijles:

  • De lessen vinden plaats in week 2 t/m 7 van elk blok
  • Een les duurt 2 uur
  • Per student krijg je €40,-
  • Er zullen Engelstalige en Nederlandse groepen zijn

Individuele bijles
Alle eerste- en tweedejaarsstudenten hebben de mogelijkheid om individuele bijles aan te vragen. De VSAE biedt daarvoor geen vaste planning en prijsafspraken aan, maar dit mag de tutor helemaal zelf afspreken met de student. Eventueel kan de VSAE wel een zaaltje regelen om de bijles in te houden. Verder zijn wij alleen mediator. Het aanbevolen tarief is €20 per uur.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur dan een mailtje naar studiebegeleiding@vsae.nl met jouw voorkeuren en je cijfers! 

dPT Wiskunde geeft je de kans om wiskundebegeleiding te geven op middelbareschoolniveau
dPT Wiskunde is een relatief jong bedrijf dat bruist van het enthousiasme. In tegenstelling tot andere bijlesbedrijven die zich meer als uitzendbureau gedragen wordt er bij dPT Wiskunde met het hechte team van uitsluitend econometristen en L&R-studenten ontzettend hard gewerkt aan hetzelfde doel: Het verzorgen van de beste wiskundebegeleiding van Nederland. Het leuke van de specialisatie in wiskunde is dat we het vak volledig hebben kunnen uitdiepen. In dat proces is ook de samenwerking met Wiskundepagina.nl en Wiskundevoorjou.nl ontstaan. Met deze krachtenbundeling zijn we écht iets aan het veranderen aan de manier waarop middelbare scholieren met wiskunde bezig zijn. Bovendien hebben we een eigen boek en andere zelfgeschreven materialen die de lessen ontzettend gevarieerd maken. Al deze hulpmiddelen in combinatie met het oneindige enthousiasme voor wiskunde van het hele team maakt onze lessen uniek en ontzettend leuk om te geven.

De samenwerking met de VSAE is gebaseerd op dezelfde combinatie van serieuze wiskunde aangelegenheden en sociale gezelligheid in een fantastische groepssfeer. Juist omdat je je collega’s tijdens het werken zelf nooit ziet organiseren we bij dPT Wiskunde ontzettend veel gezamenlijke activiteiten. Iedere dPT’er zal dan ook beamen dat als je als econometrist wiskundebijles geeft het veel professioneler én gezelliger is om dat bij dPT te doen.

Gedurende het jaar zijn wij voortdurend opzoek naar nieuw talent. Ben jij een sociale VSAE’er en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan je motivatie en CV naar ncnossen@dptwiskunde.nl (Noah Cnossen) of neem eerst een kijkje op onze website: www.dptwiskunde.nl.

Cancel