UvA Matching

Voordat je kan beginnen aan de opleiding AEO moet je naast de aanmelding via Studielink ook deelnemen aan het matching programma van de UvA, oftewel: UvA Matching. 

Door middel van UvA Matching kan je voor de start van de studie alvast kennismaken met het universitaire onderwijs. Je zal samen met alle AEO-geïnteresseerden een hoorcollege bijwonen, gegeven door een échte AEO docent, waarna je in groepjes opsplitst om een werkcollege te volgen. De werkcolleges worden over het algemeen gegeven door AEO studenten die reeds in de eindfase van hun bachelor of master zitten. Dit betekent dat je in de pauze alle prangende vragen over de studie kan stellen! 

Na de matching-dag op de UvA is het tijd voor zelfstudie en ter afsluiting zal je aan het einde van de week een toets (met een wiskunde- en econometriedeel) maken. Dit alles geeft je een realistisch beeld van hoe studeren zal worden én van de studie AEO zelf, waardoor je kan testen of de opleiding wel echt bij je past. Wanneer alle toetsen zijn nagekeken krijg je een advies voor het volgen van de opleiding. 

Wanneer je na de UvA matching nog steeds twijfelt over de studie AEO, kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via een mailtje naar info@vsae.nl of een telefoontje naar 020-5254134.

Deelname aan UvA matching is verplicht voor alle aankomende studenten met een Nederlandse vooropleiding, die zich voor het eerst aanmelden voor een eerstejaars UvA-bacheloropleiding (met uitzondering van opleidingen met een selectie of loting), en die nog nooit eerder aan de UvA hebben gestudeerd.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Cancel