Werkstudent Wealth Pensioenfondsen

Bedrijf
Mercer
Type
Student job
Locatie
Amstelveen
Branche / Vakgebied
Actuarial Science, Consultancy, Retirement & Insurance
Vereiste taal
Engels, Nederlands
Website
www.werkenbijmercer.nl

Omschrijving

Wil je tijdens je studie al werkervaring opdoen? Wil je wel eens ervaren hoe je alle kennis vanuit je studie in de praktijk kunt gaan inzetten? En wil je dit doen binnen een dynamische omgeving waarin eigen ontwikkeling centraal staat? Mercer biedt de mogelijkheid als werkstudent aan de slag te gaan op de afdeling Wealth Pensioenfondsen in Amstelveen.

De afdeling Wealth Pensioenfondsen is verantwoordelijk voor de actuariële dienstverlening aan pensioenfondsen, waaronder strategische advisering (onder andere over de Wet Toekomst Pensioenen), certificering, jaarwerken, ALM-studies, beleggingsadvisering en diverse andere pensioenvraagstukken. Onze teams werken aan oplossingen voor complexe financiële en maatschappelijke vraagstukken voor pensioenfondsen.

Als werkstudent op deze afdeling wordt je ingezet in een aantal klantteams en projecten. Je wordt betrokken in het gehele proces om uiteindelijk het advies op een zo efficiënt en effectief mogelijke manier en op zo hoog mogelijke kwaliteit bij de klant te brengen. Je krijgt echt een kijkje in de keuken van de strategische advisering en rekenkundige ondersteuning van pensioenfondsen.

Wie zoeken wij?

  • Je zit bent bezig met een relevante financiële opleiding (bijvoorbeeld richting actuariaat of econometrie, vanaf het tweede studiejaar) en bent geïnteresseerd in pensioenvraagstukken;
  • Je bent creatief en leergierig, analytisch ingesteld en onderzoekend;
  • Je functioneert prima zelfstandig en kan ook goed werken in teamverband;
  • Je hebt een proactieve houding waarbij je initiatief durft te nemen;
  • Je bent beschikbaar voor één of twee werkdagen per week (in overleg vast te stellen).

Wat bieden wij?

  • Een omgeving waar eigen initiatief alle ruimte krijgt en waar het nemen van verantwoordelijkheid hoog wordt gewaardeerd;
  • Persoonlijke begeleiding;
  • Een dynamische werkomgeving;
  • Een marktconform salaris en vergoeding van je collegegeld en boeken.

Klinkt dit als muziek in je oren? Solliciteer dan direct! We komen graag met je in contact.

Mocht je nog vragen hebben over de mogelijkheden neem dan contact op met onze Talent Acquisition Consultant, Derek Meeng via Derek.Meeng@Marsh.com of kijk op www.werkenbijmercer.nl voor meer informatie.

Cancel